Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az adójóváírás eltörlése...

Az adójóváírás eltörlése miatt mit kell tenni gyedes kompenzációért?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Imádkozni...

Félre a rossz tréfát, még semmit nem tudsz tenni, mert még megy a matek, hogy hogyan is kellene kompenzálni. Amíg ki nem találják, addig csak várakozni tudsz.

2012. jan. 19. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, kedves első, hogy minden viccnek a fele igazság...

Jelenleg semmi mást nem tudsz tenni, mert még csak törvény tervezetként él az egész. Hogy mikor lesz belőle valami...???

Itt egy másik kérdésnél belinkeltem egy nagyon jó cikket, amiben szintén van egy link, amin elérhető a tervezet szövege.

2012. jan. 19. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Még várni. Azt viszont hallottátok, hogy csak azoknak lesz a kompenzáció, akik dec 31-én részesültek az ellátásban? Akik jan 1-től (vagy az után) veszik igénybe, azok is ugye a csökkentett összeget kapják, de nekik már nem lesz kompenzáció?
2012. jan. 19. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:

A válaszomból csak a link maradt le... 12-s az én válaszom ott.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2012. jan. 19. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!