Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kicsit vicces kérdés. 4hét...

Kicsit vicces kérdés. 4hét alatt hogyan neveljek a 22éves páromból férfit, mert ha nem sikerül, akkor bizony kapásból két gyerekem lesz szülés után!?

Figyelt kérdés

Csajok, ha a párotok elég gyerekesen viselkedett, esetleg olyan dolgokat csinált vagy nem csinált, amivel a picurnak rossz példát mutat, azt hogyan neveltétek ki belőle, úgy, hogy ne vegye észre a nevelést.

Pl nem vigyázni a cuccokra, és egy mozdulattal elsöpörte, hogy ha tönkre megy vesz újat. Már a fejmosásba belefáradtam (minden verziót próbáltam már), és 36hetes terhesen nem ezzel akarok foglalkozni. Amúgy jó apuka lesz, meg tud felnőtt lenni, nem az a baj, csak néhanapján nagyon elfelejti, nem 14éves már. És ebből a szülés után nem szeretnék bonyodalmakat.

2009. máj. 27. 07:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs ilyen gondom a párommal, de a barátnőimnek igen.

Én azt gondolom, ha eltart titeket és a családja az első számára, akkor ezeket az "apróságokat" majd elsimítod valahogy. Ha nem iszik/csajozik/kártyázik/gépezik, ha titeket szeret és ti vagytok számára az elsők, akkor ezek máris csak sokadlagos problémákká minősülnek vissza, nem?

Az én párom érett, komoly, 33 éves férfi. De ő is tud 5 éves szinten viselkedni, ráadásul sok dologban nem úgy gondolkodik, mint én, mert mi feleségek és anyák szerintem teljesen másképp látunk meg dolgokat.

pl. dugalj helyének kijelölése neki praktikusság, nekem gyerekbiztonság alapján dől el.

Ennyi. A bab meglesz, lehet, ő is változik majd (mert pl. spórolni kell kicsit többet).

Bízz benne és magatokban!

2009. máj. 27. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

hahaha! mintha csak magunkat "látnám"!! Szennyes a földön, vagy a szennyestartó MELLETT, piszkos tányér az asztalon és nem a mosogatóban... atyaég, vég nélkül tudnám sorolni, de minek? Engem inkább a többi gyerekes dolga zavar, ami később visszaüt majd a gyereknevelésben, például mindig ebéd előtt eszik csokit vagy gumicukrot, hogy nem hajlandó vigyázni a szájára és ugyanúgy kicsúszik a káromkodás, hogy kiszolgáltatja magát az asztalnál, ahelyett, hogy ő állna föl egy pohár vízért...megint csak végtelen a lista.í

Az elkövetkezendő 4 hétben szoktasd magad a gondolathoz, hogy egyet szülsz, de két gyereked lesz. Komolyan. Más lesz ám gyerekkel nagyon, és ha elfogadsz egy tanácsot, akkor megpróbálsz nem nagy ügyet csinálni apróságokból. Úgyértem próbáld meg úgy felfogni, hogy "már megint kimaradt az a k*rva zokni", és halál idegesítő, de azért mégiscsak egy zokniról van szó, tehát mély levegő, kit érdekel.

Kicsit zavaros lett bocs, de fél szemmel a 9 hónaposomat lesem, amint a polcról rámol. Másik kölköm a dolgozóban.... :)))

2009. máj. 27. 12:04
 13/14 A kérdező kommentje:

Na igen, az egyik válaszoló, aki írta, hogy a párja szétszórt, de a gyerekükre rászól:) na az én párom is ilyen, plusz az utolsó válaszoló élményei találtak süllyedtek.

Akkor kezdek edződni, hogy ebben az életben én már nem leszek egy gyerekes anya:D Szülői házban is felcserélődtek a szerepek anno. Az a házimunkás lista jó ötletnek hangzik, lehet működni fog. Köszönöm a segítséget:D

2009. máj. 27. 12:35
 14/14 anonim ***** válasza:
ne izgulj, a baba jó hatással lesz rá, az enyém amiben kell abban megkomolyodott, habár ha eszik, még mindig több kechup van a száján mint a gyereken bébi étel, de ettől még jó apa.
2009. jún. 6. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!