Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Júniusban születő babának...

Júniusban születő babának (kisfiúnak) milyen ruhákra lesz szüksége?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Télikabát,és overal kivételével mindenre.Sajna nem lehet tudni milyen idő lesz.Rugdalozók,body ami alap,kis sapka,kis kardigán féleség,napozó.
2012. jan. 18. 05:34
 2/8 anonim ***** válasza:
A kisfiam június végén született, dög meleg volt majd 40 fok. Nekünk rengeteg ujjatlan és rövidujjú bodynk volt, de azért vettünk 2 kisharisnyát, 2 hosszú nadrágot, 2 kardigánt, hosszú ujjú bodykat is. Hát a hosszú dolgokat konkrétan egyszer sem használtuk, még most is új állapotában hevernek a szekrényben.
2012. jan. 18. 06:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Esetleg nincs pontos összeállított listátok, hogy miből hányat meg mekkorát? Már bocs, hogy belekontárkodom, de én is júniusban fogok szülni és egyelőre fogalmam sincs, hogy mit kéne beszerezni...

M,18 hkm

2012. jan. 18. 07:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Júniusra várom a harmadik babómat, van már egy júliusi és egy augusztusi babám, szóval mind nyári gyerek. :-) Ennek ellenére nagyon vegyes, mire is lesz szükségük. A lányom születésekor nagyon meleg volt, gyakorlatilag kétnaposan már egy szál bodyban volt, másként izzadt szegény. A fiam augusztusban született, sokkal hűvösebb volt, meg jobban is igényelte a meleget, ő inkább rugikat hordott és előkerült a pulcsi, kocsikabát is.

Sajnos nagyon nehéz tervezni, mert nem tudhatod, most milyen lesz a nyár.

Első körben 56 és 62-es ruhácskákat érdemes beszerezni, legyen hosszú-és rövidujjú body is néhány (legalább 5, ha nem akarsz minden nap mosni), néhány rugi, nem kell túl vastag, nem kell plüss, inkább pamut, hosszúujjú is lehet, meg ujjatlan is. Vegyél 1-2 pulcsit, kocsikabátot, legyen pamutsapija és nap ellen is valami kis könnyű, szellős, kellenek kis zoknik, babacipők, meg én napozót is vettem párat, a lányom sokat hordta őket, a fiamra rá se tudtam adni, mert elég hideg volt, amikor született.

Most így a harmadik babóval könnyebben vagyok, gyakorlatilag nem is kéne vennem semmit, minden van fiúnak is, lánynak is, persze úgyse bírom ki és veszek pár dolgot, de minden időjárásra fel vagyok készülve. :-)

2012. jan. 18. 07:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok, megnéztem nekünk a következők voltak:

8 db rövidujjú body

4 db ujjatlan body

2 db hosszú ujjú body

2-2 db ujjatlan és hosszú ujjú rugi

2 db harisnya

8 pár zokni

2 db hosszú nadrág

2 db kardigán

3 db pamut sapi

1 tutyi

Persze mindent 56-os méretben vettünk, erre megszületett törpemanónk 49 centivel. Hát a mami mehetett másnap kisebb méretűeket venni, mert minden nagyon lógott rajta ill. szerintem nem volt kényelmes neki.

Remélem nem hagytam ki semmit.

Aztán őszre kapott bélelt gatyókat, pulcsikat,kiskabátot, meg bélelt cipőt.

Télre jó pufi rugdalózókat.

2012. jan. 18. 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért érdemes egy vékonyabb takarót is beszerezni, mert séta közben is lehűlhet a levegő, vagy kis nyári zápor is előfordulhat.
2012. jan. 18. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi mindenkinek :)

M

2012. jan. 18. 08:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Én is köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek.

Én is a 3. babámat várom.

2012. jan. 18. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!