Milyen márkájú síruhát, overall-t vegyek 4 éves kisfiúnak? Teszveszen, vaterán láttam, de nem ismerem a márkákat.
Szia!
Nekünk Decathlon-os Wed'ze van,örökölt kabátot a kisfiam a bátyustól,és most vettem hozzá vastag polár béléses kantáros overál nadrágot.
A legtöbb téli ruhájuk Decathlon-os,csak ajánlani tudom.
Sajnos ezeket a markakat en sem ismerem.
Viszont ami biztos: tavalyelott kulonbozo overallt kaptak a fiaim, az egyiket egy kinaiban vettem meg, nem volt valami szep a szine, viszont nagyon massziv anyaga volt es jo meleg. 2 evig hordta a fiam.
A masikat ajandekba kaptuk a nagyszuloktol, normalisat akartak venni. Gyonyoru volt es kb 3x annyiba kerult, mint a masik fiam overallja. Novemberben kezdte hordani es januar vegetol mar rendszeresen varrtam itt-ott. Es be is azott egy artatlan szankozas kozben. Nem is voltak sokaig a hoban...
Szoval a legjobb lenne, ha megtapogatnad, megnezned, hogy milyen vastag, illetve hogy mennyire massziv az anyag es a varras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!