7 hónapos ülni tudó, kúszó-mászó babának milyen játékot vegyek, ami leköti? Esetleg fejleszti?
Én nagyon hasznosnak találom a különböző formabedobókat.Az én fiam is kb ekkora volt mint a te babád és akkor kapott egy teknős alakút.Már akkor is szerette,de most lesz egy éves és már imádja,szinte egyedül dobálja be a formákat.Szereti még az egymásba tehető játékokat,és régóta imádja a búgócsigát.
Szerintem már olyat érdemes venni amit sokáig tud használni!
a lányom is ilyen idős, és nagyon szeret pet-palackkal játszani ( néha szörppel színezett vizet töltök bele, vagy sima vizet és parafadugót dobok bele), 20-30 percig is elvan vele.
van egy kb 20-20 m-es kockája, aminek minden oldala másféle: fogaskerekeket lehet rajta forgatni, gombokat nyomogatni hogy zenéljen stb.
sláger még a formabedobó is, meg a textil-könyv, aminek minden oldalán lehet vmi furfangosat csinálni.
és az apja haspadján is imád "mászókázni" :)
ja, és másik nagy kedvenc: pezsgőtablettás dobozkába tettem néhány szárazbab-szemet - végig szokta dobolni vele az egész nappalit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!