Egy nagyon nagyon jó gyermekeknek való mesekönyv címe kellene nekem?
Kedves keresztanyuka! Mi is imádjuk a meséket, a lányom 2.5 éves múlt. Ne egy, hanem sok-sok könyvet vegyél neki, hol ez lesz a kedvenc, hol az. De neki még jó ideig a lapozgatós leporellók lesznek megfelelők. Mi nagyon szeretjük a Kippkoppot, Maszatot, állatos (átdolgozott Ezópusz) meséket. Akkor: Gazdag Erzsi:Mesebolt, Szutyejev: Vidám mesék, Zelk Zoltán:HÁrom nyúl. Nézelődjél!
(Csak egy tanács, ha megengeded: ekkora korában sokszor iszonyat fáradt voltam, fürdeni se tudtam néha. Menj át, és vedd ki az anyja kezéből egy órára, most ezzel segítesz a legtöbbet, hidd el.)
Amit nagyon szeretnek a gyerekek Bartos Erika könyveit.
Nagyon jó könyvek, bogyó és babóca pl. Ezek a mesék rövidek, esti olvasáshoz szuperek. nagykép, de oldalanként csak 2-3 soros mondat. egyszerü mese, olyan amit a szülök kívülröl fújnak mert a gyerek minden nap hallani akarja.
Mi most kaptunk pár bartos erika könyvet, habár még csak 1 éves a gyerek és minimum 2 évesnek kell lenni, hogy elkezdjen figyelni rá, de ha elkezdi érdekelni szeretni fogja.
Grimmmese félék, mint piroska és a farkas stb... ezekhez szerintem minimum 4-5 évesnek kell lenni hogy lekösse, de még akkor sem tuti hogy végig tudja hallgatni.
3 hós babának egyébként csörgöt szoktak venni.
Ami az elsö lesz azok a textil alapu könyvet, ezeket imádja rágni. majd jönnek a keményborítású könyvek, és csak kb 2 évesen a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!