Szülés utáni depresszióra milyen gyógyszert kaptál?
Mennyivel a szülés után kezdted szedni?
Szoptattál?
Én Sertralint, Zyprexát és Xanaxot szedek. Nem szoptathattam a szedésük mellett.
Szülés után 2 héttel kezdtem el szedni, már a kórházban kijött rajtam a depi, miután hazamentünk, akkor fordultunk pszichiáterhez.
Rexetint s frontint.Nekem a szülés után jött ki a negyedik gyermekemnél mikor másfél éves volt.
Szedtem is,de olyan mellékhatások jöttek elő,hogy abba is hagytam.
Összesen 2 dobozzal szedtem be 3 hónap alatt.Fúlzúgást kaptam,ami még ma se múlt el s visszajött az anyatejem,amit féléve elapasztottak,mivel anyaqtejleadó voltam 16 hónapig havi szinten elvittek 30 litert.
Most 3 hónapja nem szedek semmit csak frontint és Neuroptimot,de szenvedek,mint a kutya.Vissza kellene szedjem a gyógyszert,mert szorongásos depim van.
Ha szeded a gyógyszert sokkal jobb.
Még nem kezdtem el szedni, mert nem merem. A szoptatás miatt. Egyébként én nem depresszióra, hanem egyéb szorongásos zavarra kaptam, csak tudom hogy ugyanazt szokták írni erre a betegségcsoportra is. Sertralin hatóanyagú a gyógyszerem (a neve nem jut most eszembe).
De magától a tudattól is kicsit jobban vagyok már, hogy ott lapul a gyógyszer a szekrényben :-) Érdekes.
A második voltam!
Én is szorongásra kaptam a Rexetint.Vissza kellene szedjem,mert továbbra se jó az állapotom,de napközbe be szoktam venni egy fél frontint s az részben segít.Igen neked rosszabb az anyatej miatt nem szabad ezeket a szereket szedni.De nekem is ott a gyógyszer s végszükség esetén visszaveszem.
Jobbulást!!!!!!!
Mennyi idős a pici????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!