Szerintetek mennyiért lehetne eladni?
Varrattam a lányomnak 2 baldachin+rácsvédő szettet, amit el szeretnék adni. A rácsvédő nem szabvány, hosszabb és magasabb is, mint az átlag. Nagyon szép anyagból vannak. Mennyit lehet kérni érte?
Képek:
Tényleg szépséges:)) Én a csajosomnak 2 éve égre földre kerestem valami különlegesebb lányos baldachint fejvédőt de csak "snassz" sima egyszínű rózsaszínt kaptam végül:)
Na de a kérdésre válaszolva nekünk volt baldachin fejvédő és takaró szettünk még a tartó vasat is adtam hozzá (bár az nem volt ennyire különleges) de 5 ezernél többet nem lehetett elkérni érte, egyszerűen nem ment el (ha még a postát is belekalkulálták, akkor soknak találták .
Nézz szét a vaetrán, h mennyiért mennek mostanában.
Én 2 éve NEM vettem 5ezerért sem, addig kerestem, amíg nem találtam az ízlésemnek megfelelőt 3ezerért.
5--ért szerintem megpróbálhatod vassal együtt, de mondom, vaterán, teszveszen, stb helyeken tájékozódj.
Á, szóval van érdeklődő. Akkor 5 :)
előző
Én használtam (takaró,fejvédő,baldachin+kispárna), adtam el tavaly 7000 Ft-ért+posta(eredti ára 14 volt.
Sztem 5 ezret megpróbálhatod,legfeljebb elkezd kicsit alkudozni:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!