Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiam nélkülem ment ki a...

Kisfiam nélkülem ment ki a bolt ajtón, mit tehettem volna?

Figyelt kérdés
Májusban lesz 5 éves és van egy majdnem 3 éves öccse. Egyik nap boltban voltunk és míg én a szatyorba pakoltam el a cuccokat, a nagyobb szó nélkül meglépett. A kicsi ajtón belül maradt,nem ment ki,de a nagy igen. Jelzem nem szokott ilyet csinálni. Nem tudom most miért nem maradt velünk. Nagyon elkapott a méreg, és összeszidtam miután kinyitottam a bolt ajtaját. Más vevők csak lestek.(de nem érdekeltek) Nem sok kellett,hogy kapjon egy maflást,de csak összeszidtam hangosabban és miután kimentünk az autóba elmagyaráztam,hogy nem csinálhat ilyet. Mi van,ha a tesó is utána szalad és jön az autó?! Nagyon haragudtam rá,érezte is,hogy rosszat tett. Ti mit csináltok ilyenkor a gyerekkel,mit tartotok helyesnek? Ha írnátok példát,vagy hogy mit tettetek,megköszönöm.

2012. jan. 12. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sincs kisétálás nélkülem.Mondjuk nekem 4 és 2 évesek. A 4 évesemnek elmagyarázom ha ilyet csinál le is szidom de valahogy azt nem érti igazából hogy veszélybe sodorja magát vagy a tesót. Úgyhogy egyszerűen csak azt csinálja amit mondok és kész. Nincs olyan hű de rengeteg szabály de ez az egyik nagyon fontos a másik nagyon fontos mellett hogy az úton nem engedi el a kezem!
2012. jan. 12. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a nagy segít pakolni, kicsit lesem. Volt, hogy én is azt hittem, kiszaladt a boltból, de csak odament a gyerekcuccokhoz. Emiatt nagyon figyelem mindig, és ha közelít az ajtóhoz, rákiabálok, már volt, hogy egy néni fogta meg. Otthon büntetés, szobafogság. 3,5 éves.
2012. jan. 12. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem (még pár napig) csak egy gyerekem van aki 3 éves de ugyanazt csináltam volna amit Te. Jól leordítottam volna a fejét az tuti.
2012. jan. 12. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát én is kb. ennyit csináltam volna, de valószínű nagy indulattal. Biztos, hogy nagyon mérges lettem volna.
2012. jan. 12. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Én egy Parketta boltban dolgoztam amíg nem mentem el táppénzre. Elmesélek valamit. Apuka, anyuka bejött az üzletbe egy kb. 3 éves gyerekkel. Az anyuka a függönyt nézte, apuka a padlószőnyeget. Persze más helységbe. A gyereket egymásnak "dobálták" Hogy ki vigyázzon rá. Persze a szülőknek fontosabb volt minden mint a gyerek. Mentek volna kifelé a boltból, hopp....a gyerek sehol. Mindenki elkezdte keresni. A gyerek a darabszőnyeg osztályon volt (3. helység) Magára húzta a sok szőnyeget, (állított állvány van, és húzogatni lehet őket kifele)Igen ám, a gyerek nem tudott kijönni. A kolléganőm talált rá, úgy hogy a kisfiú SOKKOT kapott az ijedségtől. Alig kapott levegőt, és ütögette a lábát. A kedves szülők persze, a kisfiút hibáztatták.És hasonlóval nap mint nap találkoztunk.Bejöttek, és nem érdekelte őket a gyerek. Én őket tartom felelőtlen szülőknek, és nem téged. Te jól jártál el.
2012. jan. 13. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Végre egy szülő, aki nem "csokival nevel gyereket"! Se feleségem, se gyerekem, hiszen csak 21 vagyok, de olyan kib@szott jókat szoktam röhögni azokon az újdonsült anyukákon, akik csokival nevelnek gyereket :DDDD Röhej a "kapsz csokit csak ... (csináld amit mondok)"

Big Like!

2012. febr. 1. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!