A Lelle név az lány vagy fiú név? És tetszik itt valakinek ez a név?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 00:27
1/9 anonim válasza:
Az férfi név és egy szappanoperában halottam előszőr.
Van ilyen a magyar naptárban? Elmegy, helyes kis név, de nem kedvenc.
2/9 vav22 válasza:
Bocsi, de nekem Balatonlelle jut róla eszembe. Meg szerintem még sok másnak is... Nekem egyáltalán nem tetszik, de nem vagyunk egyformák.
3/9 anonim válasza:
A Lelle női név, régi magyar név. Így hívják az egyik barátnőmet is. Nekem a bnőm jut róla eszembe, nem Balatonlelle. Sztem szép név, nekem tetszik és ráadásul magyar név. Manapság már sajnos ritkán adnak magyar nevet a gyerekeknek, pedig magyarok vagyunk. Itt megtalálod a jelentését: [link]
első! Sztem vmi más nevet hallhattál a szappanoperában csak lehet hasonlított erre a névre, de tuti nem Lelle volt, ha nem magyar szappanoperáról van szó, mert a külföldi szappano-ban nem adnak magyar eredetű neveket a színészeknek.
Sziasztok
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Szerintem egy L-lel hallotta az első válaszoló. Egy ismerősöm brazil férje Lele.
6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Gőzöm nincs hogy írja a pasi nevét, de így mondják, hogy Lele.
7/9 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű név.Nekem minden "l"-es név tetszik, mert jó a hangzása.
8/9 anonim válasza:
Női név, magyar, és szerintem is gyönyörű:) Én gondolkodtam rajta, ha a harmadik lány lesz, ezt a nevet kapja. De fiú lett;-)
9/9 plonsk válasza:
A Lelle a legszebb név. Az én kislányom is az lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!