Nehéz dolog baba mellett tanulni?
Figyelt kérdés
Több kérdést is olvastam olyanoktól, akik 2-3 éves gyerek mellett akarnak fősulira menni, vagy már járnak is. Most én is gondolkoztam rajta, hogy szerzek diplomát, de az biztos hogy levelezőn nem tudnék kellőképpen tanulni, így már 100%, hogy nappalis leszek. Viszont otthon el kell látni a háztartást, foglalkozni a babával (apuka külföldön dolgozik, nem valószínű, hogy egy hamar hazajönne végleg), lesz így időm még tanulni is?2008. márc. 31. 12:31
1/4 anonim válasza:
Háát...biztosan nem lesz könnyű, de ha van segítséged (nagymama például), akkor menni fog. Csak arra vigyázz, nehogy elhanyagold a gyermekedet, és megbánd hogy nem foglalkoztál vele eleget.Csak meg kell találni az egészséges egyensúlyt a tanulásra és a babára szánt idő közt. Én sztem nem merném bevállalni, a tanulás várhat de a gyerekkel való törődést pótolni nem lehet. De ez csak az én véleményem, gondold meg jól, hátha a te körülményeid jobban megengedik. Sok sikert és kitartást!
2/4 anonim válasza:
sok segítséggel bármit. Egy ismerősöm egy első osztály gyerek, egy középsős második gyerek, egy egy éves harmadik, és egy 9 hónapos negyedik gyerek mellett diplomázott tavaly decemberben nem is rosz eredménnyel. Na az a nem semmi. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
3/4 anonim válasza:
Nehéz .,de nem lehetetlen,ha van rá lehetőséged hajrá.Én mindig is csodáltam azokat,akik egyszerre több dologra tudnak figyelni,több lábon megélni,mert én kicsit elkényeztetett vagyok ehhez,és nekem nem megy,most iy az angollal kínlódom,pedig itthon vagyok.Szval minden elismerésem,és vágj bele, főleg ha segítség is van.Viszont a levelező azért egy kicsit a baba miatt jobb lenne, de vedd számításba a lehetőségeket.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért is leszek nappalis, mert így tudom igénybevenni a támogatásokat, levelezőn nem. Szóval akkor se lehetnék otthon, de suli+baba+munka már nagyon sok lenne nekem.
2008. ápr. 5. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!