Megéri a testvérfellépőt megvenni? Milyet vegyek?
Sok mindentől függ. Ha városban laknánk, azt hiszem vennék. Falun lakunk, így nem veszük. (Igaz, nagy település, de a városok forgalma össze sem hasonlítható.) A kislányunk betölti a 3 éves kort, mikor nyáron megszületik a kistestvér. Húsvétra kap egy biciklit, tesó érkezéséig szépen gyakorlunk vele. Úgy tervezem, hogy itt a falun belül a járdán biciklizik előttem meg a babakocsi előtt, ha dolgunk van valahol.
Sógornőméknél hasonló a szituáció, de ők városiak és tervezik is a testvérfellépőt.
Hány éves a gyereked?
Nekem 20 hós lesz a lányom mikor a tesó születik, és még nem tudom eldönteni hogy elég lesze egy testvéellépö vagy tesó kocsi kell.
De pl 2 év felett szerintem elég testvérfellépö.
èn olyat nézek amire ráülhet a gyerek. egyet használ a barátnöm, de az elég nehézkes. olyat néztem (láttam már élöben is) ahol ugy ül rajta mintha bicajon ülne.
Meg az is kérdés milyen babakocsid van. szerintem 4 nagykerekünél nagyon nehéz még azzal magad mögött lavírozni, de ha elöl bolygókerekü akkor nem olyan nehéz.
nekem az unokatesóm 4 éves volt mikor itt voltak nálunk. rengeteget sétáltunk volt egésznapos kirándulás városban is, és hát eléggé elfáradt, a fiuk vitték a nyakukban de már ök sem bírták (pedig egy fitt mozgékony kislány, és sportol is, de azért neki még sok volt egésznap). aztán úgy döntött mindnki az otlsó órában hogy inkább a 8 hósat viszik kézben (a lányom persze jött volna ki a kocsiból) és a 4 éves üljön a babakocsiba. ha lett volna testvérfellépö, semmi gond nem lett volna.
Nekünk van. Mikor a pici született, "nagy lányom" 21 hónapos volt.
Alapból szerintem jó dolog, de valahogy mégsem vált be... Ha hosszú egyenes úton megyünk - jó! Van néhány kanyar - nehezebb. Boltba bemenni - lehetetlenség (nem lehet vele kanyarodni) Na, most vagy rossz fajtát vettünk, (férjem vaterázta) vagy én használom rosszul. Nem tudom. Mondjuk mikor dokihoz kellett sietni, vagy a bankba, akkor jól jött. De ha csak sétálni, vásárolni indulunk, nem használjuk. (városban lakunk). De így utólag már bánom, hogy megvettük.
Nekünk van, és nagyon jó. Kedves utolsó, biztosan nem jót vettetek, mert a miénk szuperül kanyarodik, pedig én ikerkocsihoz csatlakoztatva használom sétára, visz szerencsétlen kocsi 30 kg-ot, nem mondom hogy nem egy torna nekem tolni, de nem is vészesen nehéz.
21 hónap van a lányom és az ikrek között. Nagyon megbántam hogy nem azonnal vettem, hanem már jó fél évesek voltak a fiúk, mikor rászántuk magunkat a testvérfellépőre. Nagyon szuper, nekünk olyan van, ami állós, de ülni is tud rajta a lányom ha akar. (mondjuk ő csak 89 cm még 3 évesen is), és a mai napig használjuk napi szinten.
Nyáron sokszor voltam velük a városban vásárolni egyedül, nem volt gond. Inkább nálunk az ikerkocsival van gond, azzal sok helyre nem férünk be. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!