Normális, hogy nem akar elmúlni a menzeszem?
Figyelt kérdés
10 hete szültem a 3. kisfiamat.Sajnos csak 1 hónapig szopott.Múlt héten szombaton megjött a menzeszem,de még mindig nem akar elmúlni.Régebben ez nálam 5 napig tartott,és az utolsó 1-2 nap szinte már csak barnás volt.
Most a 8.napnál tartok,de még vérvörös,bár már gyengült 2-3 napja,de zavar,hogy nem múlik el.Mitől lehet ez?A másik két gyerkőc után nem volt ilyen.
2009. máj. 23. 06:20
1/2 anonim válasza:
Nem szedsz fogamzásgátlót?Én először 5 hétig majd a 6 hetes vizsgálat után 4 hetet véreztem,mire abbahagytam a gyógyszert.Ettől volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót.És úgy néz ki,hogy végre elmúlt.De nem akarom elkiabálni,mert tegnap még volt egy kis rózsaszín.
2009. máj. 26. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!