Anyukák! Akinek van bankban megtakarítása, nem fél, hogy ha államcsőd lesz, elveszik a pénzt?
Az EU-t nem lehet kirántani a trutyiból, ha csak egy kis történelmet tanultál volna, tudnád és mindenki tudja.
Az Uniónak és az eurónak is vége, egyedül a határ eltörlése lett a haszna az egész banzájnak.
Oké még rángatják, de gondolod a francia meg a német emberekkel sokáig meg lehet etetni, hogy nekik kell finanszírozni a sok csődbe ment államot meg bankot?
Egyelőre igen, de...
"ha csak egy kis történelmet tanultál volna, tudnád"
Komolyan nem megy személyeskedés nélkül?
Ha magadra vetted és személyes sértésnek veszed, akkor nyilván így van.
Ne megsértődj, ballagj el egy könyvtárba és vegyél egy ki egy könyvet az Egyesült Államok történelméről és olvasgasd.
Könnyen változtathatsz hiányos tudásodon.
Mivel konkrétan nekem címezted, egyes szám második személyben, és olyan dolgokat jelentesz ki, amikről fogalmad sem lehet velem kapcsolatban, ez így elég egyértelműen személyeskedés.
Én leírtam egy személyes véleményt, ennyi. Nem tudom, neked miből állt volna szintén ezt tenni, ahelyett, hogy fölényeskedve megpróbálsz kioktatni. Szerintem nem felnőtt emberekhez való ez a stílus, maximum a kocsmában. Úgyhogy részemről itt be is fejeztem. Normális keretek között szívesen beszélgetek bármiről, amibe bőven belefér az aktuálpolitika is, de ilyen stílusban köszönöm, inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!