Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Akinek van bankban...

Anyukák! Akinek van bankban megtakarítása, nem fél, hogy ha államcsőd lesz, elveszik a pénzt?

Figyelt kérdés
Engem nagyon foglalkoztat a téma,és nagyon félek,hogy a nehezen összekuporgatott pénzt elvehetik.Vagy csak én parázok nagyon?

2012. jan. 4. 18:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16%

annak,aki ausztriába vitte a pénzét:

az osztrák bankok befektetéseinek a 95%-a magyarországon van.Ha itt államcsőd lenne,akkor az osztrák bankok még aznap csődbe mennének.

De szerintem nem hagyják csődbe menni az országot,pont azért,mert ha mi csődbe megyünk,akkor ausztria is,meg az is,aki ausztriába fektetett be és így tovább.

2012. jan. 4. 20:36
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:Te tényleg ennyire egyszerű vagy,VAGY az Orbán sleppjéhez tartozol?!Beb*szna,ha az osztrákok olyan hülyék lennének,hogy egy ilyen instabil országba hoznák a pénzüket.A fiam Ausztriában él,természetesen nekünk is OTT van a számlánk,megtakarításunk.És zárójelben megjegyzem,ki is vannak akadva a vezetőinken,és az intézkedéseiken...
2012. jan. 4. 21:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
nekünk is van pont a napokban tervezzük kivenni. nincs lekötve mert nem akkora összeg hogy érdemes lenne és bármikor szükség lehet rá, így meg csak fogy a kezelési költség miatt pedig még hozzá sem nyúltunk.
2012. jan. 4. 23:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Lanyok ez most komoly?

Mi most egyenlore kulfoldon elunk(nem veglegesen) de mindig kuldjuk haza a megtakaritott penzt a bankba.

Azt hiszem akkor nem lesz tobb kuldes es kivesszuk, ugyis hamarosan egy idore haza utazunk.

2012. jan. 4. 23:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 19:03 ebben igazad van, de! nem ez a baj, hanem, hogy amennyi összeg van forgalomban, az az összeg valójában nincs meg bankjegyen! (pl. te lekötöd a kis pénzed, a bank meg kölcsönadja hitelnek...)

tehát képtelenség is lenne kivenni mindent...

valaki írta, hogy az UNIÓ rosszabb helyzetben van mint az országunk. mi van??? most ez komoly? lemaradtam valamiről? :O

2012. jan. 5. 00:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért én azt nem mondanám, hogy az EU rosszabb helyzetben van, mint mi. Ez csak ilyen duma, hogy persze itt valójában nem is a kormánnyal van a gáz, hanem az EU-val, és azért szívunk mi is. Persze az Unió is benne van a slamasztikában úgy módjával, de én ezt messze nem tartom egy végzetes dolognak. És az is természetes, hogy az egész EU-t érintő problémák Magyarországra is hatással vannak, de itt annál sokkal nagyobb gondok vannak helyi szinten.
2012. jan. 5. 00:54
 17/24 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó:Te tényleg ennyire egyszerű vagy,VAGY az Orbán sleppjéhez tartozol?!Beb*szna,ha az osztrákok olyan hülyék lennének,hogy egy ilyen instabil országba hoznák a pénzüket.A fiam Ausztriában él,természetesen nekünk is OTT van a számlánk,megtakarításunk.És zárójelben megjegyzem,ki is vannak akadva a vezetőinken,és az intézkedéseik

oké,TE nagyon okos vagy,nézd tovább a barátok köztöt,meg a Móúnika show-t!

2012. jan. 5. 01:20
 18/24 anonim ***** válasza:
45%

Legalább 5 országa van csődhelyzetben Görögország, Portugália, Spanyolország, Olaszország, Magyarország..

Az Írek fontolgatják a kilépést.

Az angolok be sem vezették az Eurót.

1 hónapja 3 napot adtak az Euronak, most kapott pár hónapot-de hát...

Igen, nagyon lemaradtál valamiről.

2012. jan. 5. 06:54
 19/24 anonim ***** válasza:

Az, hogy az angolok be se vezették az Eurót, nem sokat jelent. Ragaszkodnak ők sok máshoz is, ami csak náluk van, megtehetik.

Egyébként ami szerintem lényeges különbség: Az EU-t még ki lehet rántani a trutyiból (és véleményem szerint ez meg is fog történni), Magyarországot viszont kötve hiszem.

2012. jan. 5. 08:53
 20/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ.sajna elég aggasztó a helyzet.nem is tudom mit csinálnék,ha elvennék a kis tartalékunkat.
2012. jan. 5. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!