Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Plüss rugdalózóban hazahozhato...

Plüss rugdalózóban hazahozhatom a babát?

Figyelt kérdés
1 hét múlva megszületik a kislányom. Még tavasszal megvettem a "kórházból hazahozós" ruháját, de most elbizonytalanodtam. Egy pamut body és egy hosszú ujjú plüss rugdalózó. Nem lesz ebben melege? Szerintetek ráadhatom, vagy inkább válasszak mást?
2009. máj. 22. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rá adhatod.
2009. máj. 22. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz melege. Én két hete hoztam haza a babót, és egy kis pulóvert is kapott. A csecsemős nővérek mondták, hogy nagyon helyes, mert az újszülötteknek nincs hőérzetük. Sapkát is szoktam ráadni, ha kiviszem.
2009. máj. 22. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen meleg lesz, akkor lehet hogy egy vékonyabb rugi is elég lesz. Szerintem vegyél egy vékony rugit és vidd mindkettőt, és ha hazaindultok, kérdezd meg a csecsemősnővérkét, hogy ő melyiket adná rá.
2009. máj. 22. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És igen, sapit mindenképpen.
2009. máj. 22. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is kb.1-2hét múlva szülök. Összekészítettem a ruhácskáját.

Tartalmaz:egy body,plüss tipegő,egy vékonyabb és vasatgabb sapi(attól függ milyen idő lesz.)

Könnyű szülést kívánok!

2009. máj. 22. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lesz az a ruha, nem kell másikat venned e célra. Pár napos babának még nem lesz melege benne, mert Ő még nagyon pici. Fokozatosan kell majd egyre kevesebb és vékonyabb ruhákhoz szoktatni.
2009. máj. 22. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Vigyél többet és majd a csecsemősöket kérd meg hogy segítsenek neked melyiket válaszd! De ráadhatod ezt, max azért figyeld be ne fülledjen, tudod a kis hátánál! Sapka mindenképp legyen!
2009. máj. 22. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!