Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van itt olyan aki...

Anyukák, van itt olyan aki terhesség után több tíz kilótól meg tudott szabadulni? Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 18:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Bocs,nekem csak 10 kg -tól kellett megszabadulnom szülés után- összesen 17 kg-val voltam több,de 7 lement a szülésnél- Azt pedig úgy értem el,hogy 3 gyermek anyukája vagyok,akik mellett nem igazán van idő enni,jobbára csak ebédelni tudtam,néha délután egy kisebb étkezés belefért,egyébként vagy jöttem-mentem idebent,mert a legnagyobb is csak márciusban lesz 5 éves,vagy kint ténykedtem,mert fát kellett vágni bentre,vagy szoptattam a kicsit- egyedül vagyok Velük szinte minden nap.

A jó fogyás titka a testmozgás. Ehetsz bármit,de nem bármennyit és nem bármikor! Jó,ha sok gyümölcsöt eszel,de nem nyáron sárgadinnyét,mert az hízlal!! Lefekvés előtt már csak inni javasolt. Reggel az első dolog,hogy reggeli előtt fél órával 1 pohár savmentes vizet megiszol- ez az emésztést is elősegíti. Ügyelni kell a folyadék bevitelre!-hogy meglegyen a napi minimum 2l lehetőleg víz, Fokozatosan kell elkezdeni a testmozgást! Olyat kell találni,amit szeretsz csinálni,vagy valakivel tudod csinálni- együtt mindig könnyebb!! Ha olyat csinálsz,amitől várhatóan izomlázad lesz,pl. hasazol,akkor a szériák közt (rövid:1,max 2 perces, pihenő idő) szopogass szőlőcukrot,hogy elkerüld az izomlázat. Ha nincs izomláz,akkor nem veheti el a kedved a további testmozgástól :-)

Figyelem!!! az egészséges fogyás nem több,mint heti max! 1 kg!

Remélem tudtam segíteni!!

Sok sikert!!

2012. jan. 1. 21:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a tippeket!!
2012. jan. 3. 16:58
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Én más miatt kezdtem el a paleo diétát, de mellesleg le is fogytam 20 kilót. Lényege, hogy semmilyen szénhidrátot (azaz a gabonák, rizs, krumpli, kukorica és hüvelyesek kizárva) ne egyél, csak zöldséget, gyümölcsöt és húst, és kerüld a készételeket. Neten van sok recept meg szakirodalom.
2012. jan. 3. 17:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Búzafű kapszulával, sok folyadékkal, és a gyerek utáni rohangálással, pakolással - 18 kg eddig.
2012. jan. 4. 15:16
 15/21 anonim ***** válasza:

3.babámmal vagyok itthon, mindhárom után sikerült visszafogynom (csak egyre több kiló kúszott fel a szülés utáni szoptatós időszakban..)

86 kilóról kezdtem december közepén, most 74 vagyok (177 cm). A cél 68 kiló.

Kalóriát számolok (1600at viszek be) és igen csatlakozom egy előttem szólóhoz sokkal sokkal könnyebb ha rendszeresen sportol az ember mert akkor nem kell éhenhalnia 1200 kalórián egész nap (szerintem az hosszú távon kibírhatatlan).

2 naponta futok 30 percet. Ez nem sok, bele kell hogy férjen. Ha épp nem futok mert nincs itthon a férjem és nem tud vigyázni a gyerekekre akkor aerobic dvd-re mozgok 40 percet.

2012. márc. 3. 20:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is a paleo diétát javaslom. Nagyon jó, nem elég hogy egészségesen étkezek általa de még a kg-ok is olvadnak le Rólam. :)

www.paleofutar.hu

Van ételkiszállítás is. Nem olcsó. De Én magam készítem az ételeket.

2012. márc. 3. 20:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Én terhesség alatt cukros lettem és diétáznom kellett. 10 kilóval lettem kevesebb a terhesség induló súlyától. A diétával többet ettem, mint előtte. Napi 5 étkezés, be kell osztani 160 g szénhidrátot,ebéd az 50 legyen. Egészséges is, sokkal aktívabb is leszel és betartható. Ha megkívánsz egy csokit azt is bele tudod építeni.
2012. márc. 3. 20:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Én almaecettel fogytam.Pont akkor kezdtem hozzá-tavasszal-,amikor beindult a mászás időszaka.Időm is kevesebb volt enni,ráadásul folyton rohangásztam a lurkó után.Azóta 2 és fél éves,jókat eszünk együtt....újra elő kell vegyem az almaecetet! :)
2012. márc. 3. 22:33
 19/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem olvastam el minden választ, de én 5 hónap alatt adtam le 20 kilót.

A titok? Marha egyszerű. Nem ettem cukros kaját, sem zsírosat. Édesség kizárva. (okés, kéthetente egy kicsi csoki belefér.) Ja, és este 6 után SEMMI, csak folyadék.

Nálam ez bevált.

2012. márc. 3. 23:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kell itt kétségbeesni. 1 hónap alatt lement rólam 10 kg, és fogyok folyamatosan.Mi a titkom? Egy anyós,aki minden lében két kanál. Első terhességem után is segített lefogyni, ha belegondolok, ez inkább dicséret :) Ennyi. Aki meg az első linket berakta remélem nem egyenlő a szerzővel, mert mélyen felháborodtam rajta!!
2012. aug. 25. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!