Most mit tegyek? Büntetést fogok kapni?
:)))):D:D Magam elé képzeltem az aggódó arckifejezésedet, ne haragudj!
Bárcsak én lennék ennyire "szabályok betartója"!
Miféle büntetésre gondolsz? Pénzlevonás vagy pár nap fogda? Jaj, ne haragudj, nem bántani akarlak, csak irigyellek a precízséged és a lelkiismeretességed miatt.
Ha tudnád, hogy én hogy kezelem a hivatalos papírokat és ügyeket. A férjem néha már őrjöng is emiatt, azt gondolja, hogy majd jön a rendőrség és bilincsben visz el, mert 1 hónapot késtem a gázszámla befizetésével, stb...trehányságból persze.
Most is ahelyett, hogy itt ülök, rendezhetném a hivatalos iratainkat dossziéba:)))
Viccet félretéve, dehogy kapsz büntetést, örülnek, hogy ilyen rendesen bejelented a változásokat.
Szerintem ne várj áprilisig, ha van egy kis időd, menj el, és intézd el a dolgokat.
Ha bajuk lett volna, már nem kapnád a csp-ot, és küldtek volna levelet ( persze ha megtalálnak).
Hát én is gondolkodtam milyen büntetést kapnál? Jár a családi bármi is a neved és bárhol laksz is.
Akkor oké, ha azt mulasztottad volna el bejelenteni, hogy nem te neveled a gyerekedet vagyis olyan esetet amikor nem járna családi pótlék, de ebből én nem csinálnék ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!