Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek tetszik a Petra, Máté,...

Nektek tetszik a Petra, Máté, illetve Csenge név? Adnátok/adtátok valamelyiket a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 01:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A lányaim Viktória és Gabriella, a pocakomban Petra lakik...
2011. dec. 30. 08:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Petra név (engem is úgy hívnak :)) Én is viszonylag elterjedt nevet adtam a lányaimnak, mert ezek tetszettek. Úgy érzem, hogy ne a neve miatt legyen különleges, hanem akkor már inkább a személyisége miatt. Már ha ki akar egyáltalán tűnni. Az sosem érdekelt, hogy esetleg mást is így ívnak az oviban vagy a játszótéren.
2011. dec. 30. 09:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam Máté :) sosem foglalkoztam vele, hogy mások mit szólnak hozzá. A lényeg, hogy a férjemnek, nekem és a szűk családnak tetszik... :-)
2011. dec. 30. 09:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezek közül csak a Petra tetszik, de a lányomnak azt sem adnám.
2011. dec. 30. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Az én kislányom Csenge,aki lassan 6 éves.
2011. dec. 30. 12:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Csenge nem igazán tetszik. Csak fokozza, hogy ismerek utálatos lányt ezzel a névvel :(

A Petra nagyon tetszik és a Máté is! Akár adnám is a sajátomnak.

2011. dec. 30. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Az én fiam is Máté, és nem érdekelt, hogy tucatnév, de a vezetéknévvel együtt egyedül ez a fiúnév dobbantotta meg a szívem, és még mindig a kedvencem. Ha a következő is fiú lesz nagy bajban leszünk, mert ennyire egyik névvel sem tetszik a vezetéknév. Szerintem a Petra is szép név, de csak akkor, ha a vezeték névben nincs r vagy l betű, és a Csenge is tetszik.
2011. dec. 30. 21:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Mindegyik tul gyakori mostanaba. Ezert nem adnam. A Csenge amugy se tetszik a Petra semleges a Mate nem rossz.
2012. jan. 2. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:
A Máté nem annyira, a Csenge sem. Ha muszáj választani akk Petra,,
2012. márc. 17. 16:41
 20/20 Kései Sirató ***** válasza:

A Csenge miért nem Csengő? Akkor legalább értelmes szó lenne!

Szóval nem tetszik!

A Petra elég jó. A Máté túl gyakori.

2014. júl. 16. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!