Mit gondoltok a Tekla vagy a Tilda névről? Sok érdekes lánynévvel találkoztam már itt, de ezekről még senki nem nyilatkozott.
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 22:14
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 30. 05:45
12/20 anonim válasza:
Nekem nagyon csúnya, de nem is nekem kell, hogy tetsszen! :-) Másnak meg vélhetőleg az én lányom neve nem tetszik, szóval add azt a nevet a babádnak, ami neked bejövős.
13/20 anonim válasza:
Nekem sem tetszik egyik sem,főleg a Tekla dehát nemlehetünk egyformák!A fiamnak olyan nevet adtunk ami nem nagyon tetszett másnak csak nekünk de ez engem nem érdekelt!
14/20 anonim válasza:
A hugomat Teklának hívják. Görög név. Tekinek becézzük, mindenki úgy hívja. Ő nagyon szereti a nevét, elég ritka név, nem nagyon találkozott még névrokonnal. Amúgy 26 éves és egyáltalán nem öregasszonyos. :DD
15/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak írom(13:40),hogy nagyon örülök,hogy írt olyan is,akinek a környezetében van ilyen nevű hölgy!Szerintem annyira ritka!Neked is ilyen ritka neved van?
2012. jan. 2. 14:13
16/20 anonim válasza:
Igen, nekem is ritka nevem van (de az maradjon titok). Amúgy anyuék mindenkinek adtak második nevet is, ami teljesen hétköznapi, ha esetleg nem tetszene nekünk az első ha nagyobbak leszünk, de mindenki az első nevét használja.
17/20 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Talán a Tilda jobb.
18/20 anonim válasza:
Mind a két név szép, nekem a Teklával csak az a bajom, hogy volt régen a Maya a méhecske című mese, és abban a csúnya pókot hívták így.. :(
19/20 anonim válasza:
Számomra közömbösek ezek a nevek, de ha állást akarnék foglalni, akkor inkább a "nem tetszik" kategóriába sorolom mindkettőt.
20/20 anonim válasza:
A Tekla szerintem nagyon szép. Igaz nekem mindig a teknős jut eszembe de azért szép hangzása van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!