biztos,hogy nem.35 ezerét egy szelet pizza és 3 dl üditő+egy szelet torta.a torta 2000 ft,tíz szelet pizza 2000 ft,3 liter üditő 1000 ft,ez eddig öt ezer.és mit kap 30-ért?pár fotót cd-n,amit otthon is meg tud csinálni?ez nagyon sok.még 20 ezerre is azt mondanám,hogy sok
2011. dec. 29. 20:56
12/24 anonim válasza:
Ennyiért nagyon sok.
A barátomék ennyit fizettek egy szervezőnek, aki hozott ugrálóvárat, bohócokat (akik kreatívabbnál kreatívabb szórakozást találtak ki a kicsiknek), egy csomó egyéb játékot (pl. horgásztó, meg ügyességi játékokhoz felszerelés), megcsinálták a díszítést, és PLUSZBAN hoztak grátisz egy tortát.
35 ezerből ha saját magam csinálom is különbet hozok ki, akár óvónővel is.
2011. dec. 29. 21:04
13/24 anonim válasza:
Barátnőmék ennyit fizettek egy játszóház kibérléséért. 10 fő, 1 pizza a kicsiknek, 1 szelet torta és üdítő minden gyerkőcnek és felnőttnek. 3 óra hosszat voltunk ott, és az egész játszóház a miénk volt.
2011. dec. 29. 21:35
14/24 anonim válasza:
Semmiképp. Elsősorban szerintem marha drága, másodsorban pedig nagyzolás. A gyerek többre értékeli ha azokkal van akit ismer, akik szeretik és akiket szeret. A saját és az újabbnál újabb játékaival. Nem pizzával hanem szendviccsel, és nem 1 szelet tortával hanem ha kér 2-vel. Nekem ez túl mű. Inkább díszítsd ki az otthonotokat, ha annyira akarsz valami külsőt, akkor fizess egy bohócot vagy bérelj ki egy ugrálóvárat. Fényképezni te is tudsz, de ha nincs géped akkor megkérsz valakit.
2011. dec. 29. 21:42
15/24 anonim válasza:
Én is a játszóházat hoznám példának. Ott kevesebből kijön. Egyébként szerintem jó ötlet. Dolgozó szülőknek nem mindig van idejük szervezni. Hajrá! :)
2011. dec. 29. 21:51
16/24 anonim válasza:
Aránytalanul drága. Semmiképpen nem venném igénybe.
2011. dec. 29. 22:05
17/24 anonim válasza:
Szerintem is nagyon sok!
Játszóházban, felügyelettel, tortával, korlátlan üdítővel 12-14 gyereknek 23.000 Ft Pest megyei városban. Én még azt is sokalltam, de nem én fizettem...
2011. dec. 29. 22:10
18/24 anonim válasza:
Biztos hogy nem!!
Kidekorálok kb 1500Ft-ból
Tortát sütök magam nem több mint 1000Ft-ból
Üditőt beszerzem 1000Ftból (és ebbe van cola, szörp még tán rostos is)
Egy gáztepsinyi pizzát kihozok 700Ft-ból
1 cd-t megírok 300Ft-ból
Ez így összesen 4500Ft!!!
Kreatív programot megoldom ovónő nélkül is, és a fotokhoz is itt vagyok én meg apuka.
2011. dec. 30. 07:00
19/24 anonim válasza:
Én biztos nem költenék ennyit csak a bulira, hiszen még ezen felül ott van az ajándék is. Nem is engedhetném meg magamnak, de igazából nem is szívesen költenék rá ennyit. Fotózni én is tudok, programot kitalálni úgyszintén. A tortasütést meg ki nem adnám a kezemből, imádok sütni :)
2011. dec. 30. 17:13
20/24 anonim válasza:
bocsi de nem.
Párom pék, szóval vagy hozna pékségből bármit ingyen vagy féláron és itthon csinálna pizzát, grilleznénk. augusztusi a manó. Én kreatív vagyok, párom is egyébként csak ő nem a művészetit választotta. Bohócnak bárki beöltözne nálunk:) tortát csinálnának a nagyiék+én is. üdítő nem drága
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!