Hol lehet újratölthető orrspray flakont venni, amibe a patikában elkészített fiziológiás sóoldatot bele tudnám tölteni?
A fiziológiás sóoldat orrspray-k nagyon drágák, egy nátha alkalmával elfogy majdnem egy üveg sóoldatos orrspray.
A patikában fillérekért elkészítik az oldatot, csak kellene egy újratölthető flakon!
Lehet a patikában venni csöppentőt is (azt hiszem pipettának nevezik).
Én még jobban is szeretem, mint a sprayt.
A babaszoba.hu oldalon hirdetik:
De a Vaterán is megtalálod:
Szerintem nagyon jó dolog, mert rengeteget lehet spórolni vele. Egy nátha alkalmával simán vissza jön az ára!
Én már nem is veszek gyári készítményt, van egy ilyen pumpás flakonom, a patikában 300 Ft-ért készítenek 2 db cseppentős flakonba fiziológiás sóoldatot, azt áttöltöm és kész!
Az orrspray szerintem hatásosabb, mint a csepegtetés, mert jobban eloszlik az orrjáratban.
Előző válaszadó vagyok.
Recept nélkül elkészítik az oldatot a patikában, úgy kell kérni, hogy fiziológiás sóoldat.
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!