Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az extrém...

Mi a véleményetek az extrém kis korkülönbségről? És így 3-4 babát szülni egymásután?

Figyelt kérdés
Értem a kis korkülönbségen, hogy 7-8 hónapos baba mellé újból teherbe esni és így szülni 3, esetleg 4 babát egymásután?
2011. dec. 25. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy ha valaki bírja, illetve van segítsége, akkor hajrá!

Szerintem iszonyú nehéz lehet, de nyilván mindenkinek más a tűrésküszöbe. Bár lehet, hogy fizikailag is szétszed az ilyan akció, ha csak arra gondolok, hogy terhes vagy, és van még legalább egy gyereked, aki nem tud járni, ill. olyan is, aki igényli, hogy felvedd néha, hát, kemény lehet, no. De majd a sokgyermekesek megmondják a tutit.

(Más kérdés, hogy egyáltalán nem biztos, hogy bárki teherbe tud esni ilyen rohamtempóban egymás után…)

2011. dec. 25. 17:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek valakit akinek 5 hónapos a babája és már a pocakban van a kistesó egy ideje. Hát én becsülöm az ilyen anyákat, mert én tuti nem lennék rá képes.
2011. dec. 25. 18:00
 3/12 A kérdező kommentje:
És ahhoz mit szóltok, ha így van 3 gyerek?
2011. dec. 25. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Az első időkben,+ terhesség alatt nagyon nehéz lehet,de úgy gondolom a gyerekeknek viszont minél kisebb a korkülönbség,annál jobb lesz később.
2011. dec. 25. 18:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk négy gyerek van így, három terhességem közül az egyik ikres volt. A nagyok 6 évesek, a legkisebb fiam 2 éves.

Minden hátterünk megvolt hozzá (nemcsak anyagi értelemben), most sem csinálnánk másképp.

2011. dec. 25. 18:14
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Az én gyerekeim 3-2-1 évesek :)

Így terveztük (szerencsére sikerült is)

Anyagi háttér, férj támogatása (segít ahol tud) megvan.

Nem bántam meg, bár voltak nehéz napok.

Ha a nődoki rábólint és úgy érzi az anya, hogy bírja testileg-lelkileg akkor szerintem nagyon is szép/jó dolog!

Nem utoló sorban a gyerekeknek is jó!

2011. dec. 25. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első időkben nagyon nehéz lehet, én nem mertem volna bevállalni. Kb. 3 év korkülönbséget szerettünk volna, de már bánom, hogy nem vágtunk bele előbb, mert 10 hónapja nem jön a kistesó, így már majdnem 4 év lesz a két gyerek között. :-( Igazából ha egy gyerek már van, akkor fogod úgy is látni, hogy mennyire megy a dolog. Nekem nem ment annyira, hogy bevállaljak még egyet.
2011. dec. 25. 21:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fél éves volt a fiam, mikor ráálltunk (volna) a tesóprojektre, de pont akkor történt egy elég tragikus esemény a családunkban, ami totál visszavette hónapokra a gondolatainkat a gyerektémáról. Mire nagyjából helyrerázódtunk a sokkból- eltelt egy év, és így másfél éves volt a fiam, mire terhes lettem újból. A kistestó megszületett- végülis nem extrém kicsi korkülönbséggel, hanem 27hó van közöttük. MIkor a kicsi egy éves lett, aznap teszteltem pozitívat a legkisebbikkel, így közöttük 20hónap lesz!! :) Én bírom a strapát a fiukkal, segítség is van- most a terhesség nagyon nehéz már- alig van két hónapom vissza, és mostmár tényleg nagyon "terhes" ez az állapot. Ekkora hassal nehezebb őket ellátni- de férjem és mamák is segítenek ahol tudnak. :)

A gyeerekeknek nagyon jó egyébként. :)

2011. dec. 25. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Az első gyerekem 5,5 hónapos volt, mikor pozitívat teszteltem. Úgy elröpült a várandósságom, hogy észre sem vettem. Szülés előtti napon még mászókára másztam az első gyerekemmel. Én nem vezetgettem őt kézen fogva, mégis megtanult az első szülinapjára önállóan járni. Probléma mentes terhességem és szülésem volt. Második gyerekem 9 hónapos volt, mikor pozitívat teszteltem. A terhesség most is gond mentes volt csak úgy, mint a szülés. A gyerekeim szeretik egymást, mi imádjuk őket a Férjemmel és egymást is... Anyagilag megvagyunk. Élünk és boldogak vagyunk, hogy így alakult. Azt hiszem sokan vannak akik irigykednek ránk... Nekünk így jó.
2011. dec. 26. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdezz meg egy orvost! Ez nem tesz jót az egészségnek.

Van a családban ilyen anyuka, hát a harmadik gyereknél már minden baja lett.

2011. dec. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!