Mi a véleményetek az extrém kis korkülönbségről? És így 3-4 babát szülni egymásután?
Nekem az a véleményem, hogy ha valaki bírja, illetve van segítsége, akkor hajrá!
Szerintem iszonyú nehéz lehet, de nyilván mindenkinek más a tűrésküszöbe. Bár lehet, hogy fizikailag is szétszed az ilyan akció, ha csak arra gondolok, hogy terhes vagy, és van még legalább egy gyereked, aki nem tud járni, ill. olyan is, aki igényli, hogy felvedd néha, hát, kemény lehet, no. De majd a sokgyermekesek megmondják a tutit.
(Más kérdés, hogy egyáltalán nem biztos, hogy bárki teherbe tud esni ilyen rohamtempóban egymás után…)
Nálunk négy gyerek van így, három terhességem közül az egyik ikres volt. A nagyok 6 évesek, a legkisebb fiam 2 éves.
Minden hátterünk megvolt hozzá (nemcsak anyagi értelemben), most sem csinálnánk másképp.
Az én gyerekeim 3-2-1 évesek :)
Így terveztük (szerencsére sikerült is)
Anyagi háttér, férj támogatása (segít ahol tud) megvan.
Nem bántam meg, bár voltak nehéz napok.
Ha a nődoki rábólint és úgy érzi az anya, hogy bírja testileg-lelkileg akkor szerintem nagyon is szép/jó dolog!
Nem utoló sorban a gyerekeknek is jó!
Nekem fél éves volt a fiam, mikor ráálltunk (volna) a tesóprojektre, de pont akkor történt egy elég tragikus esemény a családunkban, ami totál visszavette hónapokra a gondolatainkat a gyerektémáról. Mire nagyjából helyrerázódtunk a sokkból- eltelt egy év, és így másfél éves volt a fiam, mire terhes lettem újból. A kistestó megszületett- végülis nem extrém kicsi korkülönbséggel, hanem 27hó van közöttük. MIkor a kicsi egy éves lett, aznap teszteltem pozitívat a legkisebbikkel, így közöttük 20hónap lesz!! :) Én bírom a strapát a fiukkal, segítség is van- most a terhesség nagyon nehéz már- alig van két hónapom vissza, és mostmár tényleg nagyon "terhes" ez az állapot. Ekkora hassal nehezebb őket ellátni- de férjem és mamák is segítenek ahol tudnak. :)
A gyeerekeknek nagyon jó egyébként. :)
Kérdezz meg egy orvost! Ez nem tesz jót az egészségnek.
Van a családban ilyen anyuka, hát a harmadik gyereknél már minden baja lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!