Mi a neve a kisfiadnak?
Az engem is érdekelne, hogy miért kaptam 47%-ot a válaszomra, amikor csak leírtam a gyerekeim nevét. Senkinek nem mondtam azt, hogy hívja így a sajátját, egy egyszerű kérdésre egyszerű választ adtam.
De úgy látszik, nem lehet elég okos az ember még névadásnál sem. Ha különlegeset ad, az a baj, ha ősmagyart, akkor az. Nálam van köztük germán eredetű, Shakespeare-től merített, és ősi magyar név is. Úgy tűnik, ez már annyira gáz, hogy csak 47%-ot ér:-(
Ne aggodj elozo valaszolo, volt egy kerdes amiben a leanyuk nevet kerdeztek, ott is jott vagy 7 oldal valasz, ott is mindenki le lett pontozva! A kedves lepontozo gyermekeit hogy hivjak??????????????????
Ez legyen a legnagyobb bajunk az eletben, a pontozgatonak meg a legnagyobb orome!
Az én fiam most lesz 3 éves és Tamásnak hívják.
A válaszok alapján kicsit megdöbbentem,hogy senki nem írta még.A bölcsibe ahova járunk sincs másik Tamás.Eddig lassan 3 év alatt összesen 3 Tamás nevű korabeli kisfiúval találkoztunk.Szerintem ez a legjobb férfi név.És az én jelenlegi tapasztalatom alapján mostmár nem tömegnév.Nagyon kevesen adják a gyermeküknek ezt a nevet.A legfontosabb szerintem egy név kiválasztásába,hogy illik-e a vezetéknévhez.
Martin 7.5 éves
Márk 11 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!