A babakonyhát össze szerelve teszitek a fa alá, vagy dobozban?
Összeszerelve kapta!
Idén babaház lesz,azt is majd összerakjuk és valószínűleg belekerülnek a bútorok is!
Mi dobozban adtuk rokon kislánynak 3éves.
Kibontotta, szülőkkel szerelte össze, kb 10perc alatt. Utána már vígan főzte a kávét, meg a levest
A smoby bon appetit konyhát fogja kapni a fa alá a majdnem 2 éves kislányom.
Összeszerelve kapja, mert csak nézett volna a sok kis darabra, hogy ez mi, így meg már tudni fogja. Nem utolsó sorban a matricák felragasztása se ment volna ilyen jól, ha vele csinálom. Bevallom elég sokat eltökörésztem vele, szenteste nem biztos, hogy jó progi lett volna. Már múlt héten összeszereltem, és azóta a vállfás szekrényünkben "pihen" eldugva.
PIKKpakk össze tudod rakni,ne aggodj.
Igaz,mi nem karácsonyra adtuk a gyerekeknek,de bedobozolva kapták,teljesen izgatottak voltak és segitettek összerakni.
DE karácsonyfa alá,inkább összeszerelve raknám. De lehet egy hatalmas papirba,valamilyen módon becsomagolnám.
Bocs az offért, vagyis részben az. :-)
Jót nevettem ahogy elképzeltem a lányomat, amint egy halom méretre vágott bútorlapot kap. Apja asztalos, abból csinált neki igazi kiskonyhát. Szóval a kérdésedre válaszolva, igen, összeszerelve kapja, de a műanyagot is úgy kapná.
Mi IKEA konyhát vettünk a lányomnak tavaly (bútorlapokból van), szép lett volna ha dobozban kapja meg, meg ha a férjem nekiáll a Karácsonyfa alatt csavarhúzóval fél órát szerelgetni. Nem is értette volna a lányom, hogy mi ez az egész. :DD
Összeszerelve adjátok oda neki mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!