Milyen idős babának érdemes szánkót venni? Milyet?
Nekunk bob van. 22 honapos a kisfiam. Multheten volt egy kis ho erre felenk (kulfold) de mar elolvadt. Igy ki is probaltuk. Kisfiam nagyon szeretett ereszkedni vele. Egy kisebb dombra felhuzta a ferjem en meg lent vartam. Imadta es masnap is tiszta izgalomba volt, hogy menjunk szankozni de sajnos masnapra mar esett az eso. :( Remelem azert meg lesz alkalmunk. :) Van rendes nagyobb fa szankonk is amin mindannyian elferunk, azt meg nem probaltuk ki igy arrol nem igazan tudok irni de a kisfiamnak a bob nagyon bejott. A mienk ilyen es ha nem esik a ho vagy nem fuj nagyon a szel akkor a hatanal a zipzart le lehet huzni es elore lehet pattintani a fejvedot igy atalakithato labzsaknak:
Szia! A mi lányunknak tavaly karfás fa szánkót vettünk. 13 hónapos volt akkor, és nagyon élvezte a szánkózást benne. Tettem alá egy plédet,úgy, hogy alatta is legyen és vastagon a karfáig is elérjen, hogy ne nyomja a gyerek hátát. Ráültettem a gyereket bundazsákban, és betakartam egy pléddel. Nem fázott meg, egyfolytában vigyorgott a szánkóban. Még úgy is mentünk vele, hogy én beleültem, ölembe a gyerek, és apa húzott minket. Strapabíró is. Mikor még mi nem vettük meg a szánkót a szomszéd fém szánkóját kölcsönkaptuk (ennek csak az ülőrésze volt fából), hát ne tudd meg, 10-15 perc után alig bírtam benne húzni és tolni a gyereket, olyan nehéz volt a fémláb miatt.
Nekünk tökéletesen bevált a karfás fa szánkó, és ezt még jó pár évig ki tudjuk használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!