"1 éves kor előtt TILOS a tehéntej. " Azért ez egy kicsit erős így, nem?
Egyik kérdés kommentjében írták, ezt, hogy tilos.Én annyit reagáltam rá, hogy egy kicsit erős, erre 0%-ra lepontoztak és lehordtak...nem érdekel a pontozás, csak kicsit kiakasztó, hogy így lehordtak.Nincs a családban allergiás, kisfiam sem az, és igen,kóstoltattam vele 1 éves kor előtt tejet, most 14 hónapos és nagyon szereti.
Nem értem ez miért akkora baj,ettől nem vagyok rossz anya!
Az akaszt ki a legjobban, hogy úgy csinálnak egyesek, mintha nem is tudom mit követnék el...
Ja és az meg a másik, hogy arról nem szeretnék tudni, hogy bizonyos dokik mennyit kapnak egy-egy tápszergyártó cégtől, hogy promotálják a terméküket...
Viszont arról meg senki sem beszél, hogy mennyi sz@rt adnak a gyerekeknek a bölcsiben, óviban, suliban...ezeknek szerintem nagyobb az egészségkárósító hatása, mint annak, ha valaki tejet ad gyerekének!
Persze nem az allergiásokról beszélek, az más!
Amúgy a bölcsiben is kap egy 2 éven aluli karamellát,tejet, nem adnak tápszert, csak mert nem 2 éves...
Bocsi a kiakadásért, de le kellett írnom....
Aki tápszerezi a gyerekét annak tudni kell, hogy a tápszereket tehéntejből állítják elő. Úgyhogy ha nincs anyatej, akkor második opció automatikusan a tehéntej.
Én is kiakadok a lepontozásokon, amikor azt mondják, nem tilos, mert ha minimális tudásuk lenne az anyukáknak, akkor bizony ezt is tudnák, nem pedig szajkóznák a hülyeségeket.
köszönöm mindenkinek a választ,nagyon hasznosak voltak, és örülök, hogy vannak mások is, akik hasonlóan gondolkoznak:)
Nem az volt a célom a kérdéssel, hogy felmérjem a véleményeket a témával kapcsolatban, hanem hogy csak számomra kiakasztó-e mikor lehordják a másikat más véleménye miatt.
A cikket köszönöm, ismertem, tényleg nagyon jó!
Ja és én mindenkit felpontoztam,nem tudom ki pontozgatott le...de vicces, mert a véleményét meg nem meri felvállalni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!