Hogy tetszik az Adrienn név?
Nekem az Adriennről egyetlen személy, egy kiállhatatlan perszóna, ex kolleganő jut csak eszembe :-)
Kb. 180 cm magas volt, ehhez minimum 120 "F" vagy "G"-s melltartómérettel, nagy kerek fejjel, amin sűrű, göndör Jimi Hendriks-es frizura társult, semmi smink, ronda ruák, a súlya a csajnak minimum 140 kg. Azért gondolom, hogy ennyi, mert jómagam is testes vagyok, mégsem nem látszódtam ki mögüle :-)))
Szóval se megkerülni, se átugorni, ehhez még egy idegbeteg személyiség és csupa rosszindulat (már első munkanapján beszólogatott). Szerencsére csak 1 évig keserítette az életemet.
Még egy apróság róla: menetrendszerűen hozta be a gyereke maradék kajáját, főzelékét, belekeverve a sajátjába, és látványosan boldogan ette azt a moslékot. Én szabályosan öklendeztem tőle.
Hogy elviseljem, elneveztem a háta mögött Drabálka Amálkának. Rajta röhögött az egész irodaház, de nem vette észre.
Szóval az Adrienn név nekem egyet jelent Drabálka Amálkával :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!