Gyerekorvos váltás? Mit tennétek a helyemben?
2 hónapos a kisfiam. Mielőtt megszületett, a körzetileg illetékes gyerekorvoshoz jelentkeztünk. Sajnos nem igazán ismerem az itteni gyerekorvosokat, csak pár éve élek Pécsen, így nem tudtam, kihez jelentkezzek. Viszont ez a gyerekorvos nagyon undok. Olyan lenézően viselkedik velünk, nagyon nehezen viselem el a stílusát. Tény, hogy milliomosok nem vagyunk, és én nem a legújabb divat szerint öltözködöm, de szépen élünk, spórolunk, a gyereknek igyekszünk mindent megadni, de előfordul, hogy a gyerekre jut, de arra már nem, hogy fodrászhoz menjek, vagy új ruhát vegyek, de persze ettől igénytelenek nem vagyunk.
Nagyon zavar, hogy így viselkedik velünk, nehezen viselem, amikor hozzá kell menjünk. Váltani meg nem merek, mert mi van, ha egyszer a gyereket ügyeletre kell vinni, és ő lesz?
Ti mit tennétek?
Egyértelműen válts! Nem kell neked eltűrni, hogy így bánjon veled, és még pénzt is kapjon utánad!
Ne törődj azzal, hogy mi lesz ha... soha nem tudhatod. Mi még pl -kopogjam le-sosem voltunk ügyeleten.
Merre laksz Pécsen? Uránváros-Patacs részen jártam én körzetihez, bár így hirtelen rákeresve a neten már nem ő van.. (CSer Zsuzsanna volt)
Szió!
Én pontosan így voltam, mint te. 9 hónapig erőltettem, hátha mégis megkedveljük egymást, de nem így lett. Már minden bajom volt, mikor mentünk tanácsadásra, hogy vajon mivel fog megint felbosszantani.
Aztán a védőnőnek is elmondtam, aki bíztatott, hogy váltsak. Nem bántam meg. Jó választás volt!
Egyébként neked semmit sem kell tenned, mert a választott orvos hivatalból kéri át a papírjaitokat az előzőtől. Így nem kell a képébe vágnod az igazat.
Mellesleg azóta előre köszön a kedves doktor úr, addig meg azt sem tudta, hogy egyáltalán hozzá tartozunk.
Remélem, tudtam segíteni.
Mi akkor voltunk bajban, amikor az első fiamnak a doktorbácsija nyugdíjba ment. :(
Most azóta már a 4. orvosunk van, szerencsére már nagy a gyerek (9 éves) így ritkán beteg. Remélem a kicsinél beválik a jelenlegi orvos.
Szóval válthatsz nyugodtan, ahányszor csak akarsz!
szia. én is pécsi vagyok. mi uránvárosba járunk botykai arankához. hát én sem vagyok elájulva tőle.
én inkább védőnőt váltanék, ha lehetne. nem nagyon bírom a stílusát.(buda péterné)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!