Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyebrovszky vezetéknévhez...

Gyebrovszky vezetéknévhez milyen lány név illik?

Figyelt kérdés

Marikát és az ilyen 'régi' neveket mellőzzétek:)

De azért Alfonzina se legyen :D

2011. dec. 12. 08:23
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Janka... még nem is hallottam erről a névről, de tetszik a hangzása. Fontolóba veszem:)

Köszi mindenki válaszát! :)

2011. dec. 12. 16:26
 32/45 anonim válasza:
0%
Gyebrovszky Grabovszky
2011. dec. 12. 18:05
 33/45 anonim ***** válasza:
A Janka nekem is nagyon tetszik!
2011. dec. 12. 18:46
 34/45 anonim ***** válasza:

Laura, Blanka, Anna, Manna, Petra, Dóra, Nóra, Zara, Lori, Bella

Bernadett,Viktória, Annabella

2011. dec. 12. 22:16
 35/45 anonim ***** válasza:
De örülök ha tetszik a Janka! :) Én ajánlottam a Zsannával és a Zsaninával együtt!! :) Valóban jól hangzik, vedd fontolóra párodnak említetted már? Ő mit szól ehhez? Úgy rémlik ő az izabellát ajánlotta igaz? Így hogy izabella szerintem hosszú a vezetéknévhez, akkor már jobb csak simán az Iza. Valahogy nekem úgy cseng jól ha hosszú vezetéknévhez, rövidkés keresztnév illik!! :)
2011. dec. 13. 12:09
 36/45 A kérdező kommentje:

Említettem neki a Jankát, erősen gondolkozunk rajta és a Gabriellán. :)

Ez a két név ami most nagyon esélyed, de nem tudjuk még eldönteni,hogy melyik legyen:)

A Laura is tetszik, csak a kutyusomnak az a neve :D

2011. dec. 13. 12:44
 37/45 anonim ***** válasza:
Írta valaki a Bellát, az nem lenne jó Izabella helyett?
2011. dec. 13. 13:08
 38/45 anonim ***** válasza:
Luca
2011. dec. 13. 16:14
 39/45 anonim ***** válasza:

kedves kérdező.

de örülök, hogy tetszik a Janka név a párodnak!!! Én ajánlottam :) Én ma már a kicsit modern nevekre esküszöm, tehát ha eddig a legszimpatikusabb a Janka és a Gabriella nektek akkor vélemébyem szerint a Janka az egy ma nagyon divatos, kis csajos név. :) Nekem pl. a gabriella becézése nem tetszik! Gabi (először is fiú név is lehet, másodszor pedig fogkrém márka jut eszembe róla) :) de ez az én véleményem! Alexandra hogy tetszik? Engem így hívnak! :) Pl: Gyebrovszky Alexandra, Gyebrovszky Alexa

2011. dec. 14. 11:19
 40/45 A kérdező kommentje:

Alexandra nekem soha nem tetszett(bocsi:D)

Még mindig nem tudtunk dönteni, anyósom ajánlotta, hogy legyen a baba Gyebrovszky Gabriella Janka. Vagy fordítva :)

Valószínű így lesz mert dönteni tényleg nem tudunk:)

1 hónap és jön a babóca, addig meg oly kevés az idő :D

Köszi!!! :)

2011. dec. 14. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!