Gyebrovszky vezetéknévhez milyen lány név illik?
Marikát és az ilyen 'régi' neveket mellőzzétek:)
De azért Alfonzina se legyen :D
Janka... még nem is hallottam erről a névről, de tetszik a hangzása. Fontolóba veszem:)
Köszi mindenki válaszát! :)
Laura, Blanka, Anna, Manna, Petra, Dóra, Nóra, Zara, Lori, Bella
Bernadett,Viktória, Annabella
Említettem neki a Jankát, erősen gondolkozunk rajta és a Gabriellán. :)
Ez a két név ami most nagyon esélyed, de nem tudjuk még eldönteni,hogy melyik legyen:)
A Laura is tetszik, csak a kutyusomnak az a neve :D
kedves kérdező.
de örülök, hogy tetszik a Janka név a párodnak!!! Én ajánlottam :) Én ma már a kicsit modern nevekre esküszöm, tehát ha eddig a legszimpatikusabb a Janka és a Gabriella nektek akkor vélemébyem szerint a Janka az egy ma nagyon divatos, kis csajos név. :) Nekem pl. a gabriella becézése nem tetszik! Gabi (először is fiú név is lehet, másodszor pedig fogkrém márka jut eszembe róla) :) de ez az én véleményem! Alexandra hogy tetszik? Engem így hívnak! :) Pl: Gyebrovszky Alexandra, Gyebrovszky Alexa
Alexandra nekem soha nem tetszett(bocsi:D)
Még mindig nem tudtunk dönteni, anyósom ajánlotta, hogy legyen a baba Gyebrovszky Gabriella Janka. Vagy fordítva :)
Valószínű így lesz mert dönteni tényleg nem tudunk:)
1 hónap és jön a babóca, addig meg oly kevés az idő :D
Köszi!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!