Tényleg megszűnik a szocpol?
Figyelt kérdés
Én csak 2009-ben akarnám felvenni, mert amíg gyed-en vagyok, úgysem tudok lakást venni, de ha akkor már nem lesz, amikor újra dolgozom, akkor nem tudom, hogy legyen...2008. márc. 26. 11:56
1/3 anonim válasza:
Szia, sajnos én is így tudom. Bár nem kaptam róla megerősítést mástól (hivatalos személyt kérdeztem, de meg sem hallotta...).
Mi idén szeretnénk felvenni, ha nem jön össze akkor jövőre ismét megprobáltuk volna...de így eléggé szorít az idő.
2/3 anonim válasza:
Most változott valami a szocpollal kapcsolatban.
Szerintem, ha meg szeretnék szűntetni, akkor nem módosítottak volna rajta két hónappal ezelőtt.
Megkérdeztem a sógorom, aki pont ezzel foglalkozik egy bankban, plusz ingatlan értékbecslés, hitelbírálat, stb..., de nem hallott még róla.
Amúgy törvénymódosítás kell hozzá, de még csak törvénymódosítási javaslatot sem nyújtottak be ezzel kapcsolatban.
3/3 anonim válasza:
na ezen és is nagyon megilyedtem. mi is most akarunk felvenni,ha összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!