Uki (a minimaxos meséből) végülis micsoda? Milyen állat?
Figyelt kérdés
Nem méhecske, mert akkor csíkos lenne, szúnyog?? dehát sárga, vagy??2011. dec. 9. 19:27
1/9 anonim válasza:
én arra tippelek, hogy nem konkrét állat
2/9 anonim válasza:
Mi kitaláltuk: FIKTÍV állat. A lányomtól ha megkérdezed, hogy milyen állat Uki, megmondja, hogy fikkív. :)
4/9 A kérdező kommentje:
hát jó, akkor valamit kitalálok én is :D az a baj, hogy a fiam 2,5 éves és szinte mindenféle állatot ismer már, és mindig kérdezi, hogy Uki micsoda én meg csak pislogok :D
2011. dec. 9. 21:51
5/9 anonim válasza:
Fiam szerint méhecske. :) (2,5 éves)
De jó kérdés. :)
6/9 anonim válasza:
mi tündérkének hívjuk a fiammal.27 hónapos és nagyon szereti.
7/9 anonim válasza:
Férjem szerint muslica, úgyhogy mi így hívjuk:) 2 éves fiam imádja, ha meglátja már kiabál, hogy muszlica! Egyébként ez engem is érdekelt, de mindenhol csak azt találtam róla, hogy "teremtmény", "lény", úgyhogy nem konkrét állat.
8/9 anonim válasza:
Én elsőre megállapítottam, hogy szentjános bogár--most lett a lányom nagy kedvence. Neki mindegy mi-engem foglalkoztatott felettébb a kérdés :D
9/9 anonim válasza:
Én is feltettem ezt a kérdést és a 8 éves fiam egyből rávágta hogy szentjánosbogár. Kérdeztem miből gondolja és ezt mondta egyértelmű. Igaza lehet mert világít is. Úgyhogy az. Csatlakozom az előttem levőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!