Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Uki (a minimaxos meséből)...

Uki (a minimaxos meséből) végülis micsoda? Milyen állat?

Figyelt kérdés
Nem méhecske, mert akkor csíkos lenne, szúnyog?? dehát sárga, vagy??

2011. dec. 9. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
én arra tippelek, hogy nem konkrét állat
2011. dec. 9. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi kitaláltuk: FIKTÍV állat. A lányomtól ha megkérdezed, hogy milyen állat Uki, megmondja, hogy fikkív. :)
2011. dec. 9. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
A férjem szerint UFo. :)
2011. dec. 9. 20:50
 4/9 A kérdező kommentje:
hát jó, akkor valamit kitalálok én is :D az a baj, hogy a fiam 2,5 éves és szinte mindenféle állatot ismer már, és mindig kérdezi, hogy Uki micsoda én meg csak pislogok :D
2011. dec. 9. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Fiam szerint méhecske. :) (2,5 éves)

De jó kérdés. :)

2011. dec. 9. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
mi tündérkének hívjuk a fiammal.27 hónapos és nagyon szereti.
2011. dec. 10. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Férjem szerint muslica, úgyhogy mi így hívjuk:) 2 éves fiam imádja, ha meglátja már kiabál, hogy muszlica! Egyébként ez engem is érdekelt, de mindenhol csak azt találtam róla, hogy "teremtmény", "lény", úgyhogy nem konkrét állat.
2011. dec. 10. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én elsőre megállapítottam, hogy szentjános bogár--most lett a lányom nagy kedvence. Neki mindegy mi-engem foglalkoztatott felettébb a kérdés :D
2012. jan. 10. 21:27
 9/9 anonim válasza:
Én is feltettem ezt a kérdést és a 8 éves fiam egyből rávágta hogy szentjánosbogár. Kérdeztem miből gondolja és ezt mondta egyértelmű. Igaza lehet mert világít is. Úgyhogy az. Csatlakozom az előttem levőhöz.
2012. dec. 11. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!