A sógorom egy állat. Mit tennétek ebben az esetben?

Amíg a gyerekeknek nem válik ez kárára, addig semmit nem kell tenned. Hisz te magad láttad, hogy szépen eljátszik velük. Anyósod is normálisnak tűnik, ő sem hagyná, ha veszélyben lennének.
A sógorodnak is jót tehet a gyerektársaság. Én nem csinálnék semmit, amíg okot nem ad rá.

Nem értem mi a probléma,ha szépen eljátszik a gyerekekkel,és normális velük?! Lehet neki is jót tenne ha látja hogy "szeretik".
Ha mentek fel kell hívni a mamát hogy milyen állapotban van a sógor!

ha semmi kapcsolatod nem volt vele, honnan tudod, hogy börtönbe való, egy állat? hogy miért iszik? miért ilyen szomorú vagy miért ment tönkre az élete?
a gyerekek tudnak neki csak önkéntelenül szeretet adni, úgy látszik egy felnőttben már nem létezik empátia.
Az ember a barátait választhatja, a rokonait nem.
Speciel én a pénzéhes, behízelgő sógornőmet és a neveletlen hülyegyerekét nem kedvelem, akit az anyósék lehúzására használ fel. De ez van, ők is emberek.
Ahogy a sógorod is!
Szégyellheted magad a kérdésben használt szó miatt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!