Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A sógorom egy állat. Mit...

A sógorom egy állat. Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Anyósomhoz sűrűn látogatunk el,mert nagyon szeretik a gyerekeim és ő is őket,nagyon ért hozzájuk.Pár napja viszont hazaköltözött a "sógorom",akihez nekünk eddig semmi közünk nem volt,abszolút nem volt része az életünknek,a férjemének sem.Sűrűn iszik,és olyankor nagyon garázda,börtöntölteléknek való.A fiaim két évesek,mit tegyek,ne menjünk ki többet a mamához?Mert a gyerekek odamennek hozzá(mármint a pasihoz)és együtt játszanak(olyankor nem részeg),és ő normálisan szépen eljátszik velük.De én nem igazán akarom h kapcsolatba kerüljenek egymással,viszont azt sem szeretném,ha többet nem tudnánk kimenni a mamához.
2011. dec. 5. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Amíg a gyerekeknek nem válik ez kárára, addig semmit nem kell tenned. Hisz te magad láttad, hogy szépen eljátszik velük. Anyósod is normálisnak tűnik, ő sem hagyná, ha veszélyben lennének.

A sógorodnak is jót tehet a gyerektársaság. Én nem csinálnék semmit, amíg okot nem ad rá.

2011. dec. 5. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem mi a probléma,ha szépen eljátszik a gyerekekkel,és normális velük?! Lehet neki is jót tenne ha látja hogy "szeretik".

Ha mentek fel kell hívni a mamát hogy milyen állapotban van a sógor!

2011. dec. 5. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

ha semmi kapcsolatod nem volt vele, honnan tudod, hogy börtönbe való, egy állat? hogy miért iszik? miért ilyen szomorú vagy miért ment tönkre az élete?

a gyerekek tudnak neki csak önkéntelenül szeretet adni, úgy látszik egy felnőttben már nem létezik empátia.

Az ember a barátait választhatja, a rokonait nem.

Speciel én a pénzéhes, behízelgő sógornőmet és a neveletlen hülyegyerekét nem kedvelem, akit az anyósék lehúzására használ fel. De ez van, ők is emberek.

Ahogy a sógorod is!

Szégyellheted magad a kérdésben használt szó miatt!

2011. dec. 5. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
Akinek nincs alkesz a családjában, erőszakos részeg ember, az inkább ne ítélkezzen. Ilyenkor egy másik ember lesz az illető, apróságon felhúzza magát, kiszámíthatatlanul reagál. Igen, előtte hívjátok fel a mamát, hogy mi a helyzet, ha a sógor veszi fel a tel.-t, a hangjából úgyis érzitek, ivott-e. Ha sokat, akkor ne menjetek, és mindig tartsátok szemmel a gyerekeket.
2011. dec. 6. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!