Ki hány hetesen vett fel először kismama nadrágot?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 13:43
12/15 anonim válasza:
Bandázst használtam. Volt kismama nadrágom is, de kényelmesebb volt a régieket hordani. Kb. 12. hét környékén kellett kigombolni a nadrágokat
13/15 anonim válasza:
13. héttől. Rendes terhes pocakom csak a 20. hét után kezdett lenni, de már nagyon az elejétől kényelmetlenek voltak a nadrágjaim, gondolom a puffadás miatt.
14/15 anonim válasza:
12 hetesen. 16 hetesen már rendes terhes pocim volt.21 hetesen már szülni küldtek. Hát a végéről (41hét)már ne is beszéljünk.... Brutál szétszakadozott a bőröm, és kötényhasam maradt:-((((
15/15 anonim válasza:
Nekem kb 8. héttől kellett kigombolni a nadrágokat puffadás miatt, de engem zavart, hogy a sliccemet se tudtam felhúzni, így 11 héten vettem nacit, az legalább kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!