Tetszenek az alábbi nevek? Annaliza, Eliza, Letta, Norka, Noella.
10es, ilyen válaszra én sem számítottam :) megértem, h benne van a pakliban az Eliza ;)))
érdekes, ma reggelre már a Noella egyáltalán nem tetszik, nagyon érzem rajta, hogy francia szóátvétel. Azt hiszem, a jelentése tetszett nagyon.
Köszönöm ismét, várom a többi válaszokat! :)
Szia! Nekem csak az Annaliza tetszik! De az nagyon :) És nem csak azért,mert ez a négy közül "kell" választani! Most hallottam amúgy először, de nekem nagyon bejön ;)
Ezek szerint kislányod lesz??? Hanyadik hétnél jársz?
Az Annaliza nem tetszik, valahogy nem vagyok odáig az ilyen Anna+még egy név kombinációktól. Oké, az Annamáriát már megszokta a fülem, de sem az Annaliza, sem az Annabella, sem a többi hasonló nem tetszik.
Eliza szintén nem, nincs vele különösebb bajom, csak nem jön be a hanzása.
A Letta, nem tudom, az nekem fura. Valahogy számomra ez nem hangzik úgy, mint egy név.
Na, a Norka eddig az, ami úgy-ahogy tetszik, bár én ezt sem választanám, de azért egy kicsit tetszik.
A Noella nem tetszik, ahogy a fiú párja, a Noel sem. Nem tudom miért, csak úgy simán nem szimpatikus ez a név.
A kislányom Nóra, és szoktuk Norkának hívni :) A Dóra- Dorka mintájára találtam ki, nem is tudtam, hogy önállóan is létezik ez a név :))))
A többi név is tetszik!
13-as, még nem érkezik a tesó :) és nem biztos, hogy innen kerül ki a nyertes, m van egy csomó "hagyományosabb" kedvencünk is. :)
15-ös, köszönöm a részletes elemzést! :)
17-es, annyit pontosítanék, hogy a Norka nem becenév, hanem egy újkeletű magyar névalkotás a Zorka, Dorka, Borka analógiáján, de köszönöm a véleményed!
És egyáltalán, köszi Mindenkinek! :)
Noella tetszik nekem, talán mert a Noémihez hasonló és az is tetszik. Van még Noélia is, tudtad?
Letti is tetszik, de őszintén, nekem mindegyik név tetszik, amit írtál
Szia!
Nekem a Norka tetszik a legjobb,szerintem aranyos:)
Az én kislányom amúgy Zora,most várjuk a másodikat nálunk az alábbi nevek vannak a listán:Léna,Amina,Lola esetleg Lorina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!