Anyukák, hogyan öltöztök föl otthon, miben vagytok? Mennyi idős a gyerkőcötök?
melegítő,póló
17 hónapos a lányom,de utcára farmerben meg kényelmes bakancsban megyek,hogy tudja rohanni utána
kitérdelt mackónaci, póló vagy ujjatlan majó. Max. a sarki boltig megyek így el, utcára sosem venném fel, mert úgy nézek ki benne, mint egy csöves. Itthonra viszont letojom, miben vagyok. Én világéletemben úgy voltam tanítva, hogy van a kinti ruha és van a benti ruha. Ha kintről bejövök, azonnal átöltözök, hogy ne nyújtsam ki/térdeljem ki a ruháimat. Itthon viszont csúszok-mászok a földön a fiammal, takarítok, fát hordok, 2 hét után dobhatnám ki a jó ruháimat, ha azokban flangálnék itthon.
1 gyerekes, 36 hetes km
Szintén a melegítős-pólós-vastag zoknis brancsba tartozom. Erdő mellett, tanyán lakunk, sokat járunk ki-be, fát cipelek, sáros/trágyás talpú cipővel belépek a konyhába valamiért, közben építkezünk is, szóval szinte lehetetlen olyan tisztaságot tartani, mint egy városi lakásban.
Ha sétálni megyünk, akkor egy meleg pulcsi és egy cipzáros mellény, munkásbakancs, nagy trutyiban gumicsizma. A babakocsi el sem mondom, hogy néz ki, el lehet képzelni, amikor a gyerek a sáros cipőjével belemászik...
Ha emberek közé megyünk, akkor felöltözöm rendesen farmerbe, utcai cipőbe. A gyereknek is van félretéve 2-3 váltás foltmentes, "civil" ruhája, ilyen alkalmakra. De ezeket a civil ruhákat hazaérkezéskor azonnal vesszük is le.
1,5 éves kisfiú anyukája, félidős kismama.
Papucs, zokni, melegítő, póló. Amikor 1 héten egyszer hazavárom a párom, igyekszem minél rendesebbet felvenni, frissen hajat mosni, szép fehérnemű a ruha alatt :) Amikor nincs itthon, lesz*rom, csak kényelmes legyen, és ne fázzak.
Utcára mindig rendesen felöltözöm, így ki nem mennék a lakásból.
2 éves a legkisebb.
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok!:)
Hasonlóan vagyok én is itthon, mindig is volt nekem is itthoni ruhám: melegítő, póló, melegítő-fölső. Utcára nem ugrok ki csak úgy, mindig nagy előkészület 7 hónaposom mellett, így akkor már hosszabb útra megyünk: farmer vagy cicanaci + magas szárú csizma, szép dzseki, szóval kulturáltan megyek ki.:)
Nagyon csinos lehet otthon a farmer, irigylem, aki elvan benne, én úgy érzem, bevág mindenhol, nem tudom felhúzni a lábam, ha leülök, ilyesmi.:)
13-as vagyok
Van egy b-nőm, mikor mentem hozzájuk látogatóba, épp pici babája volt, mindíg úgy fogadott, mintha épp indulni készülne otthonról. De számomra sosem derült ki, hogy mindíg így ki van öltözve, vagy csak azért öltözött fel rendesen, mert látogatót fogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!