GYES-en lévő anyukák nem érzitek magatokat slamposnak?
Néha igen. - 5 éve vagyok itthon terhességgel együtt (3 gyermek anyukájaként) és nem vágyom vissza dolgozni, bár nálam ez kicsit bonyolult is lenne- hosszú lenne az okát leírni.
Mellesleg most nem vagy magaddal elégedett,de majd 5 év múlva nézd meg a képet,csodálkozni fogsz,hogy milyen jól is nézel ki a képen! -ez egy arany igazság: a jelenben egy kép sem tetszik,de ha majd pár év múlva a kezünkbe kerül egy-egy fénykép,akkor bizony újra szeretnénk ilyen jól kinézni!
Üdv: 3 lányos
Ha visszamész dolgozni, az biztos fog segíteni, de nem azért mert újra melírozva lesz a hajad :)
Az amit érzel, inkább belülről fakad, de amíg be vagy szűkülve az "otthon vagyok a gyerekkel" életformára, addig nehéz másképp gondolni (tapasztalat...). Meg hát mennék én is szívesen ezerfelé meg vásárolnék is ezt-azt, de a fizum helyett a GYED ezt nem teszi lehetővé sajnos.
Én annyit újítottam, hogy színes a hajam, amit magam csinálok (szőkítés, lila, rózsaszín árnyalatokkal) meg előszedtem a régebbi vadabb, punkosabb cuccaimat. Néztek már meg furcsán, de jobban érzem magam így, mint vénasszonyosan, meg hát sztem bőven 30 alatt belefér.
Igen. :(
Ha lent vagyok a babámmal sétálni, nézem a kirakatban magam és elszomorodom, hogy de sz@rul nézek ki. :(
A hajam csak lóg (derékig ér), a szemöldököm nincs kiszedve, a ruháim kopottak és hülyén is állnak. :(
Sokszor rácsodálkozom más kismamákra, hogy milyen szinten toppon vannak, és én hozzájuk képest milyen toprongy vagyok. :(
Nem igazán van segítségem, apa egész nap dolgozik, ha hazajön, akkor max fél órát babázik, de egyébként mindent én csinálok, semmi időm nincs magamra. :(
Imádok babázni, de mióta megszületett a lányom, én megszűntem létezni szinte.
1. vagyok.
Nekem sincs segítségem,a Párom is csak holnap reggel jön haza,itthon is dolgozik- persze nem nekem segít-de pénteken reggel megy is újabb 24 órát lehúzni.. én a minap úgy megijedtem,mikor a tükörbe néztem :-) meg is feledkeztem a szemöldökömről,amit előtte jó 1,5 ha nem 2 hete szedtem utoljára... Így emberek közzé?? Végül is én ezt úgy szoktam,hogy ápolom magam,amikor időm engedi- szemöldök szedés a wc-n ülve,semmi perc alatt kész (kar nyújtásnyira van a szekrény,ahol a szemöldök csipesz és a pipere tükröm van), köröm reszelés szintén a wc-n ülve :-) Ilyenkor már előkerül a sapka,így az utcán nem kell szégyenkeznem,itthon meg mindig fel van kötve. A ruhákból,ahogy a 2. válaszadónak,nálam is előkerültek a régebbi ruhadarabok,sőt,a Párom egy-egy cucca is előkerül,melyeket már nem használ-alkalma nincs rá (pl motorozó Tasmán ördögös ujjatlan pulcsi a nyáron,egy ős régi terepmintás szoknyával,hosszú szárú dorkóval :-) nyáron tyű de jól mutatott!!)
Kedves Kérdező!
Egy hajfesték nem kerül sokba,és még Te is be tudod melírozni a hajad,vagy esetleg az egyik barátnőd,testvéred,vagy még a Férjed is! Így olcsón megúszod :-)
Én sem tudom elviselni, mégis így van. :(
Nincs időm magamra. Totál egyedül vagyok a gyerekkel.
Amíg ezt a 2 sort leírtam, 4x kellett felállnom, mert nem tud meglenni egyedül. :(
Mondjuk még csak 8 hónapos, de folyton mozgásban van. :)
Reggel 8-tól este 8-ig csak ketten vagyunk. Ha apa itthon van, akkor is nagyrészt az én feladatom a gyerek is és a háztartás is, mert apa fáradt. Ja, még jó, hogy én nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!