Sportoltok valamit a babátok mellett? Válaszolnátok? Csak egy perc.
Gyors felmérés szerűség miatt kérdezem.
Sport alatt minden mozgást értek, bármit, bárhol, otthon, házon kívül, stb.
Volt egy kis vitánk a barátnőmmel. Én kb a babám egy hónapos kora óta tornázok (nem volt tejem). Alakformálás miatt kezdtem, de most már inkább azért, mert jól esik átmozgatni magam. A barátnőm szerint a gyermekes anyukáknak nincs szükségük a sportra és szerinte az anyukáknak max 10%-a végez rendszeres testmozgást.
Nekem ez a szám kevésnek tűnik. Vagy nem?
5 hós a babám
sokat gondoltam rá, hogy tornázzak, de nem tudom rávenni magam, sajnos...
tehát nem
heti 3-4 alkalommal járok aerobicra. csak ekkor tudok elszakadni a 7 hónapos babámtól. ilyenkor vagy a nagyik, vagy apa vigyáz rá.
ez az egyetlen szabaidős programom és nagyon szükségem van rá, különben rettentően feszült vagyok (bár már sokat játszunk a kicsimmel, és nem egész nap sírás van a poci, vagy fog miatt, de így is kell a kikapcsolódás).
igen
heti 4-5 ször,de viszem őt is-addig a megőrzőben van-terhesen még az utolsó nap is mentem-sztem akinek van igénye rá,az mindig menni fog-a barátnőd meg majd egy nagydarab magába forduló-közösségbe nem járó,igények nélküli valaki lesz-aki nem fog a férjének sem tetszeni-bocs...
nekem ez fontos-nem biztos,h időhiányra kellene fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!