Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell az anyukáknak...

Miért kell az anyukáknak elírígyelni más dolgait?

Figyelt kérdés

Van egy szomszédom, konkrétan ő mérgel fel, de nem egyedi eset, volt már mással is így.

Férje messze dolgozik, de elgépezi a pénzt. Ő nem dolgozik, 8 éves a fia, családit kap és slussz. Nagyon válogat a munkák közt, a koszosabb munka már büdös is neki. Nincs már pénzük gyakorlatilag kenyérre sem.

Én egész életemben keményen dolgoztam, viszonylag tűrhetően kerestem, de ehhez két melóhely kellett egyszerre. férjem is rengeteget dolgozik, szerencsére vigyáz a pénzre. Én is számolgatom, meggondolom mit veszek. Tény, szinte mindenünk megvan, gyerekeknek is. Kocsink az öreg, de az is marad amíg a házon hitelünk van.

Elég gyakran jár hozzánk a csaj és folyton mindenre, jajjdejó valakinek, van nektek ez+az. De mindenre, legyen az a tüzelőfa, porszívó, hús a fagyóba, mosogatógép akármi. komolyan még a gyerekek töklámpását is amit mi készítettünk elirígyelte. Már én érzem magam kellemetlenül.Hisz mi nagyon keményen megdolgoztunk mindenért, hisz a semmiből indultunk. Már nem is szeretem ha jön, mert mindenre tesz megjegyzést,hogy énnekem ez van és milyen jó nekem. Miért kell ilyennek lenni????

2011. nov. 29. 12:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem tudsz vele mit csinálni, csak max. megsértődik. car lehet...

az ilyen nem érti meg, h Ti beosztjátok a pénzt, és megdolgozok érte, csak azt látja, h nektek ez és ez van, ami neki nincs. Buta és kész. Eleve megvan a véleményem a Providentesekről...tele vagyunk mi is hitellel (lakás, személyi, áru-, folyószámla hitel), de ezt soha nem vennénk fel.

Gondolom nem egyetemi a végzettsége, :) ugye?

2011. nov. 30. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!