A sógornőm nemsokára szül, meglepetést szeretnénk neki, ez jó ötlet?
Szerintem jó ötlet! :)
Húsleves vagy rántott leves (utóbbi állítólag tejszaporító). Borsó, vagy más hasonló puffasztó inkább ne legyen, mert attól a baba pocija is fájhat.
Hús: szerintem mindegy. Akár egy sima rántott hús vagy sült csirke, tök mindegy.
Biztos örülni fog!
Én is örülnék, és egyetértek a másodikkal, én sem szeretném, ha ott lenne bárki is, amikor hazamegyünk. :)
De a gesztus és a kaja tuti jól esne.
Húsleves mindenképpen jó (már ha szereti), vagy valami finom zöldségleves. Nagymamám nekem grillcsirkét főzött, mikor hazamentünk a kórházból (csak nem fűszerezte túl erősen!).
Amivel vigyázz ilyenkor a tejes, tejszínes, tejfölös ételek, vagy pl. a paradicsomos ételek.
2.vagyok.
Azt még elfelejtettem, hogy tulajdonképpen lehet mindent enni de nagyon megkönnyítenéd az életét ha olyat főznél ami után nem probléma a WC-re menni. Elég kellemetlen dolog ez az első pár napban sajnos ha császáros lesz azért ha nem akkor azért. Gondolhatod...
jó ötlet, amit kerülj, a puffasztó dolgok - káposzta, karalábé, borsó, bab, karfiol, retek, narancs, túl fűszeres dolgok, túl hagymás-fokhagymás dolgok
ami tökéletes az pl a rizs, krumplis ételek, husik, tésztafélék, jó házi húsleves, tojásleves
2.vagyok.
Aki megtette, miért kellett lepontozni az első válaszom? Ez volt a kérdés és nekem ez a véleményem, hogy nem örülnék ha bárki ott lenne amikor hazaérek, a 2.-at várom tudom miről beszélek. És ha a kérdező sógornője is hasonlóan fog érezni mint én? Szerintem lesz elég baja, nem biztos, hogy lesz kedve udvariasan csevegni meg jópofizni amikor hulla fáradt, rosszul van, fáj mindene és különben is azt se tudja hova tegye le egyáltalán az újszülött gyerekét.
Én legalábbis így mentem haza az első után, hogy majdnem vinni kellett mert menni nem bírtam. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!