Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék anyának valami...

Szeretnék anyának valami meglepetést okozni Van vmi ötlet?

Figyelt kérdés

Valamit akarok neki csinálni, sokat dolgozik meg minden valami kényeztető napot akarok neki csinálni, hogy egy kicsit ő is felviduljon és megjöjjön az életkedve

pl masszírozás meg ilyesmi

milyen ötletet tudnátok adni?

2010. márc. 22. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%

A kérdésebe leírtad hogy mit szeretnél.

Mihez vársz ötleteket?

2010. márc. 22. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hány éves vagy. Egy hétvégi npon takarítsd ki addig a lakást, míg ő főz, délután mosogass el és tedd rendbe a konyhát, amíg ő pihen vagy filmet néz. Szerintem ennek örülne a legjobban.
2010. márc. 22. 16:10
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Igaz, egyetértek a 3. felhasználóval. Mert,ha valamivel szeretnél neki kedveskedni már a puszta létezésed is elég-szerintem. De ha mégis valamivel meg szeretnéd lepni,akkor segíts neki minden lehetséges dologban,hogy azt érezze nem hiába vagy. Szerintem neki épp ez is elég,vagy ha sok munka után hazajön akkor nyugodtan maszírozd meg csinálj neki valami ételt,segíts neki. De ha valamivel kedveskedni akarsz szerintem ezt ő nem várja el tőled.
2010. márc. 22. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

egy masszázs füstölővel zenével masszázsolajjal nagyon jó

és séta eyg szép parkban, habos kávé, pici süti - vagy teaház látogatás. Vagy teaház otthon. Hennafestés, körömlakkozás(akkor is, ha nem szokta)Egy szép romantikus kosztümös film otthon, rágcsával, pléddel

2010. márc. 22. 16:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj ilyen kis kártyákat amire különböző dolgokat írsz ( olyanokat amiket persze teljesíteni is tudsz, pl főzés, takarítás, manikűr, masszázs)és mondjuk anyukád ebből húzhat heti kettőt. Vagy egy borítékba beleteszel egy kártyát, amire ráírod, hogy havi egy napot teljesen őrá fordítasz, azt kérhet amit akar :)
2010. márc. 22. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Illatos szoba várja zenével, különleges tea felszolgálva tálcán, közös festés vagy valami kreatív hobby, pl gyöngyfűzés vagy szalvétaragasztás : úgy, hog yőt már minden elkészítve várja, és aznap főznie sem kell - mondjuk csinálsz előre szendvicseket s lefeded folpacckal, vagy valami mirelit kaját kiolvasztassz vagy mirelit szilvás derelye- így neked is marad időd vele foglalkozni.
2010. márc. 22. 16:50
 7/13 anonim válasza:
49%
Mutasd meg az ellenőrződet. Biztos meg fog lepődni. :)
2010. márc. 22. 17:14
 8/13 anonim válasza:
100%

utcsóó téged is meglepne ha véletlen utcán megpofoználak;)-.-"

nah mind1.

am én azt szoktam csinálni hogy rendbe rakom az egész házat.Meg vigyázok az öcséimre.

2010. márc. 22. 17:19
 9/13 anonim válasza:
előző vok a 17:13-nak írtam
2010. márc. 22. 17:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lenne a leghasznosabb, ha megcsinálnád azokat a dolgokat, amiket ő szokott. Takarítás, főzés, mosás, stb. a masszázsnak nem hiszem hogy annyira örülne, tekintve hogy ezzel elmenne 1 órája, és mikor hazaér, ugyanúgy mosatlan edények halma várná őt...
2010. márc. 22. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!