Nektek melyik NÉV tetszik a legjobban?
lány nevek:
Dazine
Dafina
Zafirah
Elif
Rina
Flutur
Fiú nevek:
Salahadin
Ermal
Arment
Selim
Sinan
Zafirah és Selim
de hol találtad ezeket az érdekes neveket?? Egyébként a te gyerekeid lesznek- olyan nevet adsz majd nekik, amit szeretnél. Magyarországon ezek anyakönyvezhetők egyébként?
Egyiket sem hallottam még soha életemben! :) Nem is adnám őket a gyerekemnek, de itt most nem is ez volt a kérdés! :)
nem is azért kérdeztem,mert ez alapján fogom eldönteni:D csak kiváncsi voltam. egéybként 14 éves vagyok:D messze van még az hogy ezeket a neveket anyakönyvezni kelljen:D
És ezek a nevek albán nevek
Na akkor elsőkörben tegyünk helyre pár dolgot.
Mivel a kérdező albán, ezért az albán kisebbséghez tartozik, és rá nem vonatkoznak a magyarországi névadási törvények. Egy orvos ismerősöm pl. izraeli, és a gyerekei második neve mind a szülőhazájában adható név, pl. O.(magyar név) Faris. Így hívják a kisfiút.
Amúgy nekem az Elif és a Rina tetszik. Fiúból meg a Selim. Téged hogy hívnak kérdező? Arab vagy magyar neved van?:)
Elif, Dazine
Ermal, Selim, Sinan
Szép nevek, csak nem egy magyar gyereknek. :)
Dazine
Sinan
Számomra mindegyik furcsa elsőre, hiszen nem szokta a fülem. De hangzásra ez a kettő számomra a legszebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!