Olyan három gyeremekes anyukákat kérdeznék akiknek nagyobb korkülönbség van a gyerekek között?
Mennyi év van közöttük,és így terveztétek,vagy csak így alakult?
Nekem 9 és 3 évesek,most szeretnénk harmadikat,de picit félek belevágni.
Szia!
Nekem 14 és 5 éves fiaim és egy 14 hónapos kislányom van. Nem így terveztük, de ilyen nagy korkülönbséggel terveztük őket. A világon a legjobb, hogy vannak nekünk. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy ilyen helyzetben a középső igényli a legtöbb figyelmet.
Szia!
Utolsó vagyok. Még be sem fejeztem az üzenetet, és nem is így írtam, ahogy látod, de a válaszom nagy része elveszett, a maradékot pedig elküldte a gépem. Szóval, kiegészítésként: Mi amikor babát terveztünk, nem jött, amikor meg nem, akkor jött. :) A nagyfiam öltözteti, vetkőzteti, a kicsi "csak" játszik vele. Így kerek a világ.Ne félj, vágjatok bele! Soha nem bánjátok meg!!:)
Nekem van egy 16 éves nevelt fiam és egy 10 éves nevelt lányom és most vagyok 32 hetes terhes.
Rettegek, mert a gyerekek egymással sem jönnek ki, mert teljesen más az érdeklődési körül a korukból fakadóan.
A kicsi állandóan menne a naggyal a nagy meg menne a haverokkal, ha a kicsi nem mehet vele akkor ő duzzog ha naggyal megy akkor meg a nagy duzzog és nem is jönnek ki egymással állandóan piszkálják egymást... :S
Most meg jön a baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!