Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik voltak kuki műtéten,...

Akik voltak kuki műtéten, adtatok pénzt a dokinak? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem adtunk.
2011. nov. 28. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor nem kell adni.
2011. dec. 2. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik fiamnak se volt,ám én a "másik" oldalon állok(a férjemmel együtt):mi mindig mindenért adunk.Persze nem irreális összegeket,de mégis adunk.Ennek több oka van:az egyik,hogy az orvosok fizetése elég alacsony,a másik,hogy "kedvesebben,lelkiismeretesebben"állnak hozzánk,illetve a gyerekekhez,a harmadik,hogy szerencsére ez nem okoz gondot.Különben én ezért a beavatkozásért 5000 ft-ot adtam volna a dokinak...
2011. dec. 2. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Mért kéne a dokinak adni?azért ment orvosnak hogy gyógyítson nem a hálapénzért!!Az átlag embereknek még kevesebb a fizetésük.Ennyi erővel adhatnánk a tanároknak az óvónéninek meg a dadus néniknek is.nem?????
2011. dec. 3. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért adjunk, mert az orvosoknak kevés a fizetésük???

Hát a sebészünknek tuti több a havi fizetése, mint a mi kettőnké együtt.

Nekem kevés a fizetésem, de ezért senkitől nem kapok hálapénzt. Csak a főnökömtől, de azt már fizetésnek hívják.

2011. dec. 5. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!