Van egy munkahelyem ahova nem tudok visszamenni, mert két műszak és nem hivatalosan inkább non stop és a gyerekre nincs aki vigyázzon.. Mit tennétek a helyemben?
Viszont nagyon kéne a pénz, a szabipénz és ezért úgy gondoltam hogy felmondok mert hiába tartogatom, nem fogok tudni visszamenni. A gyerek is nagyon betegeskedik most, alig kezdte el a bölcsit, itthon van megint jó ideje. Még beszokni se tudott igazán. Én még ugyan a szabimat nem tudtam elkezdeni mert kavar volt valami, de most nem is tudom intézni, mert itthon vagyok a gyerekkel. Most keresek másikat, hátha akadna, mert azért néha látni is szeretném a gyerekem. De ugye mivel itthon vagyok nem tudok jelenleg. A pénz nagyon kéne, de nem tudom felmondjak a régi helyen vagy megtartsam. Van értelme megtartani? persze közös megegyezésre gondoltam. Hogy majd legalább mnélkülire jogosult legyek ha addig nem jön össze semmi.
Csak félek feladni mert ha más nem jön össze visszamegyek amíg bírok, márha bírok. mert lehet két három nap és táppénz a gyerek miatt. Ott meg nem lehet ilyet, mert vannak ketten egy műszakban és én meg ha reggel betelefonálok hogy bocsi de a gyerek beteg, hát egy két hét és ámen, vagy kiutálnak mint egy nemtudommit. meg hát ki kell valakit rúgni ha én vissza akarok menni. Amit megint nem akarok.
Ha nem kéne a pénz nagyon nem is gondolkodnék felmondáson, de sajnos kell, már lehet késő is.
Kérlek segítetek nekem. felmondjak vagy hogy csináljam?
jelenleg itthon vagyok a gyerekkel félig beszokott bölcsibe, én ügyem félig lóg a levegőben mert kavartak, egyszerűen nem tudom mi legyen.
Az a baj hogy a polgmesteri hivatalban nem adnak semmit. Max 2e ft-ot ha sikerülne. Lakástámogatásit nem tudunk mert talán 42e-ret pont meghaladja az egy főre jutónk.
A bank nem ad már több haladékot. Úgyhogy nem tudom mi lesz!
Már beadtam ahova csak tudtam, folyamatosan nézem az állásokat, kérdezek ismerősöket, csak jelenleg nem tudok lépni. A kicsi miatt! Remélem max egy hét és kiderül mi lesz, hogyan tovább vele kapcsolatosan!
Bár még azzal is bajban vagyok, hogy nincs egy ruhám amibe interjúra, dolgozni fogok majd járni. Vagy előre bérletet veszek vagy ilyesmi. úgyhogy gáz ez az egész. Nem tudom hol lesz ennek a vége!
Találtam vmi távmunkát is, oda is elküldtem, hátha, de még semmi visszajelzés!
Néha már úgy érzem hogy bennem van a hiba, túl gyenge vagyok én ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!