Hányan lehetnek itt, akik "ezen az oldalon" kezdtek bele a babaprojektbe, és azóta már anyukák? Visszajárnak ide?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem. :)2009. máj. 12. 15:07
11/18 anonim válasza:
4 hós terhesen kezdtem itt nézelődni, most 6 hós a lányom:)
Üdvözlet mindenkinek!
12/18 anonim válasza:
Babaprojekt alatt találtam rá erre az oldalra. Azóta 2 hónapos a pici lányom! :-)) Minden nap be nézek. :-)
13/18 anonim válasza:
7 hetes voltam a picivel,amikor megtaláltam az oldalt!
Most már 10 hónapos,gyönyörű nagyfiú!
14/18 anonim válasza:
Még csak terveztük a babát, amikor rátaláltam az oldalra. Egy év alatt jött össze, ha minden igaz, akkor 3 hét múlva megszületik :-)
15/18 anonim válasza:
A terhességem elején a 9 és 11. hét között volt egy heaematómám, akkor találtam erre az oldalra.
Már 2 hós alányom.
16/18 anonim válasza:
Tavaly juliusban tevedtem erre az oldalra mikor abbahagytam a fogamzasgatlot. Sajnos azota tul vagyok egy vetelesen de ismet probalkozunk. Azert latom sokan vagyunk itt regi motorosok. :)
17/18 A kérdező kommentje:
hát köszi mindenkinek.
:)
2009. máj. 13. 16:40
18/18 anonim válasza:
A projekt kezdetén tévedtem ide, 3 hónap múlva terhes lettem, most pedig 10 hónapos a lányom. Majdnem minden nap bekukkantok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!