Mensi helyett barnázás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy kilányom, 8 hónapos még szopizik! nagyjából beállt a mensim, de most pár napja csak barnázgatok és nem akar rendesen megjönni! Máskor csak 1 vagy max. 2 nappal mensi előtt volt pár csepp barnám, de ilyen még nem volt! Tegnap azt hittem,h megjött, kicsit több jött (nem számottevő), de ma meg szinte barna is alig volt! Mostanság vártam volna, h megjöjjön! Mi a lehet a gond? a szopi kavar bele? Légyszi aki tud írjon, mert már nagyon idegesít a dolog!
2011. nov. 23. 20:58
1/1 anonim válasza:
Nekem szoptatás nélkül is majd 1 év volt, mire helyreállt. Mindig rendszeres volt a szülés előtt, de szülés után volt, hogy pl.2 hét után újra megjött. Szerintem bármilyen variáció elképzelhető, ha nem vagy felfázva, nincs semmi más gond (fertőzés), akkor szerintem normális ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!