Mikrós sterilizáló. Vélemény?
Én kaptam ajándékba, csak megnéztem, de sose használtam. Szerintem pont ugyanabbyit tud egy sima mikrós edény, csak az embereknek bebeszélik, hogy meg kell venni a méregdrága cuccot, mert arra a kicsinek szüksége van.
Én - ha szükség lett volna rá - csak kifőztem volna első használatt előtt a cumisüveget, mint anyáink csinálták. Utána már csak mosogattam volna, mert úgyis csak a baba használja, a túlzott sterilitás meg többet árt, mint használ. De sose kellett kipróbálnom, a lányom nem hajlandó semmiféle cumit elfogadni, csak cicizik.
Nekem az van és nagyon meg vagyok vele elégedve!!
Szerintem valami speckó műanyagból van, de megpróbálhatod olyan műanyag edénnyel, aminek a tetején van nyílás (kicsi), hogy el tudjon távozni a gőz egy része, nehogy szétrobbanjon. Ezen már én is elgondolkodtam, hogy biztosan kiváltható másik - már itthon meglévő edényre- de nem próbáltam ki.
Én Tefal t vettem az nem volt olyan drága.
Szia!
Szerintem ez is azok közé a fölösleges darabok közé tartozik, amit lelkesen beszerez az ember, majd rájön, hogy kár volt érte annyi pénzt kiadni. Egy sima fedeles műanyag edény pont olyan "okos" mint ez a sterilizáló bödön:)
Egyébként én a tűzhelyen szoktam kifőzni a cuccokat, mert csak helyrajzi kérdés, hogy hol rotyognak 5 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!