Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3-4-5 gyermeket nevelő anyukák...

3-4-5 gyermeket nevelő anyukák Ti hogy éltek?

Figyelt kérdés

Mindenkinek van külön szobája? Mekkora házba/lakásba?

Van hiteletek?

Véletlen vagy akartátok hogy ennyi gyerek legyen?

Mennyiből éltek havonta?

Ne hari h személyes kérdéseket teszek fel, de mivel névtelen oldal igazából senkit nem sért...

Azért érdekel mert lehet útban van a 3.babánk és be vagyok tojva az anyagiak miatt......

2011. nov. 18. 13:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

széygellje magét a férjed,hogy piálás után volán mögé ült..majd még sajnálni kéne titeket,persze..

Amúgy nem élnk roszsul,szerintem átlagos at életzsinvonalunk.Nincs mindnekinek külön szobája,de hitel nincs.

2011. nov. 19. 01:55
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Bocs az off-ért!

utolsónak szól:

Nem kell minket sajnálni!!!!!! Soha egy szóval nem utaltam rá!!!!!! Kimászunk mi segítség nélkül is ebből!!! és Szégyeld Te magad!!!!! Kérdeztem a véleményed??

Na,akkor elég lett volna csak a Kérdező kérdésére válaszolni! -ahogy én is tettem! :-)

2011. nov. 19. 10:10
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Csatlakozom a 11. válaszolóhoz. Ez nem a magánügyetek, ahogy a mostani napokban történt baleset is mutatja.

Véleményt én most nem alkotok, de meg van, arról aki bepiálva vezet

2011. nov. 21. 09:12
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

2ü sör mióta "bepiálás"? Plusz a "csúszós úton este árokba csúszni"... Nem tudom rajtam kívül másnak is feltünt e,de itt asszem nem Stohl a téma!

no komment!

2011. nov. 21. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
1 liter sörben azért rendesen van alkohol, de nem is ez a lényeg. Egyáltalán, ha egy kortyot iszik valaki, az miért is ül autóba?!! Nyugodtan, tolmácsolhatod ezt a férjednek, hogy ez nem mindenki számára normális dolog, neki se legyen az. Hátha a jövőben nem tesz ilyet.
2011. nov. 21. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

2 üveg sör azóta bepiálás,mióta zéró tolerancia van.

Ez van,válasszon az ember,hogy iszik vagy vezet.Én aztán nem mondom szentfazéknak magam,de aki ilyet tesz,azt nagyon elitélem.Voltak hüyleségeim nekem is,de hogy 1 korty alkoholt nem iszok,ha vezetek,az biztos.

Kiváncsi lennék,ha a te gyerekedet mondjuk,vagy anyádat ütné el valaki,aki megivott 2 üveg sört (és ki tudja,hogy miylen állapotba került tőle,én basztam már be 2 üveg sörtől,főleg ha évente két üveggel iszik az ember) akkor miylen véleménnyel lennél..

gusztustalan ,és egyben felháboritó is,hogy ezt van pofája ide leirni valakinek.Még anonim oldalon is szégyellnivaló,és bízom benne,hogy senki nem sjanálja,azt,aki amiatt van eladósodva,mert "BEPIÁLVA" vezet !!

bocs,ez kijött...de lehet lepontozni,nem érdekel.

2011. nov. 21. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
ja és mielőtt valaki kiforgatja,tuom,hogy nem volt szó arról,hogy elütött volna valakit a válaszoló férje,de üthetett volna el,nem rajta múlt..
2011. nov. 21. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!