Hány évesen engednétek meg, hogy gyereketek tetoválást csináltasson?
Miért akkor minek számít valaki,20 évesen pinäval a lába között,férfinak?:ONem én voltam akinek irtad,de ez a hozzászólásod elég nevetséges volt:D
Én 18 évesen "engedném meg" ,mert azzal semmit nem veszt ha vár néhány évet,legalább van ideje átgondolnia,hogy tényleg akarja e ,és hogy konkrétan mit szeretne. Tinédzser korban sokat változik az ember izlése,nem éri meg elkapkodni,főleg ,hogy ez nem olyan dolog mint a fülbevaló,hogyha nem tetszik kiveszed..
Nem engedném meg.
Ha elmúlt 18, azt és oda csináltat, ahova akar.
Amúgy, én is valószínű váratnék vele 18 éves koráig.
TE meg azért vagy isten barma, mert lófas* köze sincs a kötözködésednek a kérdéshez. Ha NŐ-nek akarja magát hívni lány helyett, hát hívja, annyi közöd sincs hozzá, mint a spanyolviaszhoz!
Miért, húszévesen szerinted mi valaki? Óvodás? Házasodhat, külön élhet, ilyen korban sokaknak már gyereke van, dolgozhat, stb. Ez mi szerinted?
Egyébként ha nem tűnt volna fel, hírekben, újságokban 18 év felett férfiakról és nőkről szoktak írni.
Na, egyébként én is 18 éves kortól engedném meg.
Egy 20 éves lány miért ne vallhatná magát nőnek?
Felnőtt ember, lehet férjezett akár kisgyerekkel, dolgozhat.
Még egy voks a 18-nak!
És tényleg csak ellenörzött profi szalonban engedném, mert sajnos olcsóbb, meg gagyi helyeken nemi, bőr és egyéb nemkívánatos betegségeket lehet kapni, ha pl, használt tűvel végzi a munkáját a szaki...
23/N
Légyszi várjál legalább 19-ig. Az én lányom is meg volt kecskézve 17 évesen, én voltam a legrosszabb anya, aztán most 20, de már azt mondja megőrülne, ha rajt lenne az amit akkor annyira akart.
Külön mázlim van, hogy most már egyáltalán nem tervez ilyesmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!